Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Backstreet Boys gör två stopp i Sverige under världsturnén

09 nov, 2018 
AvSofia Börjesson
Omslaget till Backstreet Boys nya album DNA.
Nu har datum och platser inför Backstreet Boys världsturné släppts, och de gör två spelningar i Sverige. En i Stockholm och en i Göteborg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Redan i våras kom nyheten om att Backstreet Boys gör comeback. Sedan dess har de släppt två singlar och den 25 januari nästa år kommer albumet DNA (se omslag nedan). Men inte nog med det, de ger sig också ut på världsturné 2019 – och gör då två stopp i Sverige. Turnén kommer att bli den största som bandet har gjort på 18 år.

Under tre månaders tid kommer Backstreet Boys att göra konserter över hela Europa och Nordamerika. Fredagen den 31 maj når DNA World Tour Scandinavium i Göteborg, och den 2 juni kommer pojk(?)bandet till Stockholm och Ericsson Globe.

Backstreet Boys konserter i Norden

Sverige, Göteborg (Scandinavium): 31 Maj 2019

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Norge, Oslo (Spektrum): 1 Juni 2019

Sverige, Stockholm (Ericsson Globe): 2 Juni 2019

Finland, Helsingfors (Hartwall Arena): 5 Juni 2019

Danmark, Köpenhamn (Royal Arena): 8 Juni 2019

Backstreet Boys åker på turné och spelar i Sverige.
Snart får du möjlighet att se grabbarna i Backstreet Boys igen. Nostalgi deluxe! Foto: IBL

Biljetterna släpps fredagen den 16 november klockan 09:00 på LiveNation.se, och vi gissar att det blir till att hänga på låset om man vill knipa en biljett.

Gammal idolbild av Backstreet Boys som snart kommer till Sverige.
Den 25 januari släpps deras nya album, DNA. Foto: IBL

Det är nu 25 år sedan som Backstreet Boys bildades och Nick Carter (38 år), Kevin Richardson (46 år), A.J. McLean (40 år), Brian Littrell (43 år) och Howie Dorough (44 år) blev hela världens flickidoler och prydde väggarna i varje tonårings rum. Albumet DNA blir bandets tionde studioalbum, och singlarna Chances och Don’t go breaking my heart har redan släppts.

– De här låtarna representerar oss väldigt väl som såväl individer som grupp. Det här är vårt DNA. Och vi är väldigt stolta över det, säger Kevin Richardson.

– Vår resa är pågående och det finns så mycket kvar att göra. Vi lever vårt nästa kapitel som ännu inte har skrivits, och det är spännande, säger Brian Littrell.

Musikvideo: Chances med Backstreet Boys

Läs mer: Backstreet Boys gör comeback – ger ut ny singel och åker på turné

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons