Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Babylycka i Hollywood – fler stjärnor väntar tvillingar

11 feb, 2017 
Det går en tydlig babytrend bland Hollywood-stjärnorna. Beyoncé väntar tvillingar, Madonna adopterar tvillingar och nu ska även George och Amal Clooney få två små. Dessutom väntar Rosie Huntington-Whiteley sitt första barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Babyfebern går på högvarv i Hollywood, allt sedan Beyoncé överraskade världen när hon avslöjade att hon väntar dubbel tillökning i familjen. Och Queen B verkar ha satt en trend.

Inte långt efter hennes kungörande berättade Madonna att hon adopterar fyraåriga tvillingarna Stella och Esther från Malawi och nu väntar även George och Amal Clooney tvillingar. Amal Clooney, 39, är människorättsjurist och gift med filmstjärnan George Clooney, 55. Paret gifte sig i Venedig år 2014 och deras två första barn väntas i juni.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det var Matt Damon, vän till George Clooney, som bekräftade gravidlyckan på Entertainment Tonight Canada. Han berättade att George Clooney avslöjat graviditeten för honom redan i åttonde veckan och att han då läxade upp den blivande pappan om att inte berätta för andra förrän i vecka 12, men tillade: ”De kommer bli fantastiska föräldrar. De barnen är lyckligt lottade”, sa Matt Damon enligt CNN.

En av världens bäst betalda modeller, Rosie Huntington-Whiteley, 29, passade även på att berätta om sin graviditet under torsdagskvällen. Hon och fästmannen Jason Statham, 49, väntar sitt första barn. Paret berättade om gravidlyckan på samma sätt som Beyoncé – med en vacker bild på babykulan på Instagram.

Foto Splash News/Polaris Images

Annons