Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Jennifer Aniston avslöjar: Vänner-gänget kan återförenas

29 okt, 2019 
AvNina Nyström
Vänner-gänget
Kommer vi att få se Vänner-gänget samlat igen? Jennifer Aniston gav precis dubbeltydiga svar hos Ellen DeGeneres. Nog borde väl alla dessa hintar ha ett samband?
Annons

VIDEO: VAD MINNS DU FRÅN SERIEN VÄNNER?

10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

 

Det var under Jennifer Anistons medverkan i Ellen DeGeneres show måndagen den 28 oktober som stjärnan avslöjade att det eventuellt fanns planer för ett gemensamt projekt för våra favorit-vänner.

Samtidigt som Aniston var den amerikanska sångaren och Vänner-fanet Charlie Puth gäst hos Ellen DeGeneres och Ellen frågade å Charlie Puths (och alla andras!) vägnar om det fanns några planer på en återförening för Chandler, Joey, Ross, Rachel, Phoebe och Monica?

– Du menar en nystart? Nej, svarade Jennifer Aniston, till allas besvikelse.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vänner-gänget på Central Perk café
Central Perk i våra hjärtan <3

Blir det en Vänner-film?

Men – med det här luddiga svaret gav hon ändå lite hopp för alla Vänner-fans:

Annons

– Vi skulle älska om det fanns ”något”, vi vet bara inte riktigt vad detta ”något” skulle vara. Men vi försöker. Vi jobbar på det.

Puth svarade att han gärna skulle vilja vara delaktig och skriva musiken till ett sådant projekt, varpå Ellen DeGeneres frågade om det kunde tänkas vara en film?

– Jag… vi vet inte, svarade Aniston tvetydigt.

Ellen ville dock inte släppa spåret riktigt än och fortsatte fråga om projektet de jobbade på verkligen kunde vara en film? Aniston svarade att hon fortfarande inte riktigt visste och att hon ”inte ville missleda någon”.

Första bilden på hela gänget sedan 2004

Ellen DeGeneres påpekade då det faktum att hela Vänner-gänget umgåtts nyligen, vilket ju Jennifer Aniston förevigade på Instagram – och fick hela nätverket att krascha!

– Vi saknade varandra och råkade befinnas oss i närheten av varandra, menade Aniston.

Men den förklaringen gick varken hem hos Ellen eller Charlie Puth.

Annons

– Nej, det låter som att något är på G, svarade sångaren, och även Ellen DeGeneres låg på:

– Det där är det ingen som går på, Jennifer – när sågs ni senast innan dess?

På den frågan hade Jennifer Aniston däremot inget bra svar, i stället mumlade hon något osammanhängande om att hon inte visste riktigt, att det kunde vara allt mellan minuter och år…?

Därför har man inte velat göra en återförening tidigare

Hur ska vi tolka detta? Något vi i alla fall vet är att Anistons Instagram-bild är första gången casten i Vänner fångats på samma bild offentligt sedan serien slutade 2004.

Trots många påtryckningar om återförening har gänget stått på sig under alla år. ”Det finns många anledningar till varför. En av dem är att serien handlar om en tid i livet när ens vänner är ens familj. Den tiden är förbi nu. Hjärtat i serien skulle ha försvunnit. Det skulle bara bli en besvikelse.” har bland annat seriens skapare Marta Kauffman förklarat i Rolling Stone.

Annons

Men nu verkar det alltså finnas en öppning för – ”något”. ”Något” som redan är på G? Faktum är att Jennifer Aniston redan i somras, hos just Ellen DeGeneres, första gången svarade öppet positivt på frågan om en återförening: ”Jag skulle kunna göra det, tjejerna skulle kunna göra det, och killarna skulle säkert kunna göra det.”

Så – nog borde väl alla dessa incidenter ha ett samband? Vi får väl se…

Bild: NBC, TT

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons