Ashley Olsens röda mattan-debut med pojkvännen Louis Eisner

ashley olsen

Ashley Olsen och Louis Eisner har varit ett par i fyra år. Nu har de tagit nästa steg i sin relation och gått på röda mattan ihop.
27 september, 2021
TV: Ashley Olsen - Stilresan genom åren
0:56

Efter reklamen: TV: Ashley Olsen - Stilresan genom åren

(0:56)

Skådespelaren Ashley Olsen, 35, och konstnären Louis Eisner, 33, träffades genom gemensamma vänner. De var själva ’just friends’ i flera år innan relationen år 2017 utvecklades till romantisk kärlek. Nu har de kilat stadigt länge nog för att gå på röda mattan ihop. I dagarna skedde debuten.

Första officiella tillställningen som par

Paret har förvisso varken skyltat med, eller försökt dölja, sin relation genom åren. Trots att de inte tidigare fotograferats ihop på event har de gjort varandra sällskap vid flera tillfällen, skriver amerikanska ELLE. Första gången de sågs tillsammans var på Hammer Museum’s Gala i Los Angeles för fyra år sedan.

I juni 2019 firade de Ashley och hennes tvillingsyrra Mary-Kates födelsedag på Bowery Hotels restaurang Gemma i New York, vilket fångades på bild av paparazzis. Anledningen till att de inte ställt upp på bild frivilligt ska vara att både Ashley och Louis njuter av ett mer privat liv.

Louis Eisners sällsynta bild på flickvännen

Pojkvännens Instagramkonto fylls vanligtvis med hans konstnärliga verk men i somras dök en sällsynt bild på Ashley upp i hans story.

skärmdump från louis eisners instagram story

Bilden på Ashley Olsen på Louis Eisners Instagram story.

På bilden går Ashley av okänd anledning på en skogsväg med ett glas öl i ena handen och en machete i andra. Hon har bakvänd kepa och stora svarta solglasögon. På fötterna bär hon jympadojor av Kanye Wests märke Yeezys.

Stöttade familjens välgörenhet

Men tillbaka till röda mattan-debuten. Paret var i veckan som gick på plats på YES 20-årsjubileum på The Maybourne Beverly Hills i Los Angeles. YES står för Young Eisner Scholars och är en ideell organisation grundad av Louis pappa Eric Eisner. De delar ut stipendium till unga lovande men mindre bemedlade studenter för att öka deras möjligheter att lyckas i gymnasiet och högre studier. Under eventet stod ingen mindre än Christina Aguilera för underhållningen.

Se bilden från Ashley Olsen och pojkvännens röda mattan-debut här:

bilden på Louis Eisner och Ashley Olsen

Bilden på Ashley Olsen och Louis Eisners röda mattan-debut.

Foto: TT, Instagram

Källa: ELLE US, Page Six

TV: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop
1:26

Efter reklamen: TV: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop

(1:26)

Missa inte

Elizabeth är Mary-Kate och Ashley Olsens okända syskon – och det finns fler!

Marvel-stjärnan är en av sex syskon.

Elizabeth Olsen: Därför ville jag byta efternamn

Kändissyrran har skapat sig ett eget namn i Hollywood.

Blond vs. brunett: 15 kändisar som testat båda hårfärgerna

Vilken färg tycker du är snyggast?