Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Ashley Graham visar upp sin kropp – 3 veckor efter förlossningen

12 feb, 2020 
AvEmma Castman
Nyblivna mamman Ashley Graham
I januari i år blev Ashley Graham mamma för första gången. Nu, bara veckor efter förlossningen, väljer hon att dela med sig av en avklädd bild på Instagram – något som hyllas av tusentals.
Annons

Den 18 januari i år kom nyheten om att supermodellen Ashley Graham och filmregissören Justin Ervin blivit föräldrar till en liten son vid namn Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Nu, drygt tre veckor efter förlossningen, väljer Ashley att dela med sig av hur kroppen har förändras efter graviditeten. På Instagram visar hon nämligen upp en nytagen bild på sig själv, iklädd ett svart uppdraget linne och ett par gråa engångstrosor, följt av texten:

”Hand upp alla som inte kände till att man även behöver byta böljor på sig själv. Efter alla dessa år i modebranschen hade jag aldrig kunnat gissa att engångsunderkläder skulle bli mitt favoritplagg, men här är vi!”, skriver hon bland annat, och fortsätter:

”Ingen pratar om den återhämtning och läkning som nyblivna mammor måste gå igenom. Jag ville därför visa er att allt inte är som regnbågar och fjärilar”.

I skrivande stund har inlägget gillats av närmare 760 000 användare, och kommentarsfältet är fyllt med hejarop och hyllningar. Framför allt från andra nyblivna mammor som tackar Ashley för att hon är så transparent och mån om att visa upp verkligheten.

Annons

Har tidigare hyllats för sina ärliga bilder

Redan tidigt under graviditeten var Ashley noga med att visa upp sanningen. I augusti, bara ett par dagar efter att graviditeten blivit offentlig, valde supermodellen att publicera en bild på Instagram där hon fotograferat sin nakna mammakropp. Till inlägget skrev hon:

”Densamma, men lite annorlunda”.

Bilden fick snabbt stor uppmärksamhet, och kommentarsfältet fylldes med hyllningar från kvinnor som tackade för Grahams ärlighet.

Foto: TT

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons