Ashley Graham har blivit mamma igen – välkomnar tvillingar med maken Justin

justin ervin och ashley graham på röda mattan

Modellen Ashley Graham, 34, har blivit mamma igen. Nu delar hon med sig av den glada nyheten om tvillingpojkarnas ankomst – och ger detaljer om förlossningen.
07 januari, 2022
5 saker du kanske inte visste om Ashley Graham
0:51

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Ashley Graham

(0:51)

Slå på ljud

Knappt två år efter att Ashley Graham blev mamma för första gången är hon och maken Justin Ervin, 32, nu föräldrar till tre små pojkar.

Födde i hemmet utan smärtlindring

I januari 2020 föddes Isaac Ervin, Ashley och Justins första gemensamma barn. Om sin första förlossning, som skedde i hemmet helt utan smärtlindring eller hjälp från sjukvården, har Ashley sagt:

– Jag måste erkänna att nu när jag har fött barn och jag har gjort det på naturlig väg och jag har känt allt, känner jag att det inte finns någonting som jag inte kan göra. Det finns inget som kan få mig att säga ”Åh, det är för svårt, jag kan inte hantera det." Jag gick igenom sex timmar naturlig förlossning hemma.

– Jag vill att andra kvinnor ska känna exakt samma känslan av att vara oövervinnerliga, tillade hon. Jag känner att det inte finns något jag inte kan göra.

I uppdateringen som kom i sociala medier på fredagen berättar Ashley om förlossningen av baby nummer två och tre.

Berättar om tvillingpojkarna

skärmdump från ashley grahams instagram story

Skärmdump från Ashley Grahams Instagram story där hon berättar att tvillingarna anlänt.

”Justin och jag är så glada över att kunna dela med oss av att våra pojkar är här. De föddes tidigt imorse i vårt hem och är väldigt glada och hälsosamma”, skriver Ashley till sina följare i ett inlägg på Instagram story.

Hon fortsätter:

”Jag tar nu lite tid till att läka ihop och skapa ett band med min make och våra tre pojkar, men jag kan verkligen inte bärga mig innan jag får dela med mig av mer till er”.

Gick över tiden med en vecka

justin ervin och ashley graham på stan 2021

Justin Ervin och Ashley Graham under en promenad på stan sommaren 2021.

Ashley har allt sedan hon gick ut med sin andra graviditet delat med sig av sin resa i sociala medier. I ett Instagraminlägg från veckan innan förlossningen skrev Ashley att ”Jag har nu fullföljt graviditeten (40 veckor). Men beräknad födsel är bara ett förslag, bebisar kommer alltid ut på sin födelsedag”.

Dygnet innan förlossningen postade hon ett bildspel på sig själv med bar mage och en bildtext som löd ”fördröjd vistelse”, en hint om att hon ännu inte fått träffa sina småttingar.

Men visst kom de ut och Ashley kommer från och med nu att ha fyra killar att fira på kort tid. Maken Justins födelsedag var nämligen på nyårsafton.

Källa: Shape, People

Foto: TT