Ashley Graham har blivit mamma – delar lyckan på Instagram

Ashley Graham har blivit mamma – delar lyckan på Instagram

Supermodellen Ashley Graham och filmskaparen Justin Ervin har blivit föräldrar. Det var lördagen den 18:e januari som det lilla livet kom till välden – och på Instagram delar de nyblivna föräldrarna med sig av glädjen.
21 januari, 2020

I augusti förra året avslöjade supermodellen Ashley Graham att hon och filmmakaren Justin Ervin väntar sitt första gemensamma barn. Glädjenyheten släpptes via en video på Instagram, och avslöjandet sammanföll med att paret firade nio år som gifta:

– För nio år sedan i dag gifte jag mig med mitt livs kärlek. Och det har varit den bästa resa tillsammans med min absoluta favoritmänniska i världen, inledde Ashley med att säga, följt av:

– I dag är vi extra välsignade, tacksamma och spända. Vi firar nämligen med vår växande familj. Glad årsdag Justin Ervin, livet håller just på att bli ännu bättre.

Tre månader senare gästade Ashley Ellen DeGeneres talkshow och då berättade supermodellen att det är en son som paret väntar – och nu, ytterligare ett par månader senare har familjen äntligen välkomnat sin nya familjemedlem.

Födde en son den 18 januari

Även denna gång var det på Instagram som Ashley delade med sig av nyheten om att parets lilla son kommit till världen. Det genom att publicera ett inlägg på Story:

”Klockan 18.00 i lördags ändrades våra liv till det bättre. Tack för all er kärlek och allt ert stöd under den här tiden”, skrev hon följt av datumet då sonen kommit till världen – den 18 januari 2020.

I inlägget har Ashley även taggat sin man, Justin Ervin, som i sin tur har repostat samma inlägg.

Vad Ashley och Justins son ska heta är ännu inte officiellt.

Foto: TT

Läs mer: 

Supermodellen Ashley Graham hyllas för nakna gravidbilden

Ashley Graham om kampen med självförtroendet

Ashley Graham i stor intervju och på omslaget av nya ELLE