Ashley Graham avslöjar namnet på sin bebis – och det är så fint

I mitten av januari blev Ashley Graham och filmskaparen Justin Ervin föräldrar till en liten son. Nu väljer paret att dela med sig av detaljer om förlossningen – och avslöja bebisens namn.
04 februari, 2020

I augusti förra året berättade supermodellen Ashley Graham att hon och Justin Ervin väntar sitt första gemensamma barn. Fem månader senare, den 18 januari 2020, kom nyheten om att paret äntligen välkomnat sin nya familjemedlem.

”Klockan 18.00 i lördags ändrades våra liv till det bättre. Tack för all er kärlek och allt ert stöd under den här tiden”, skrev Ashley Graham på Instagram följt av datumet då sonen kommit till världen – den 18 januari 2020.

I inlägget taggade Ashley sin man, som i sin tur repostade samma inlägg – men ingen av dem avslöjade vad det lilla livet fått för namn.

Nu står det dock klart vad Ashley och Justins bebis ska heta – nämligen Isaac Menelik Giovanni Ervin. Det var i Ashley Grahams podcast-serie Pretty Big Deal som paret delade med sig av namnet, samtidigt som de avslöjade detaljer om förlossningen.

Födde naturligt hemma

I podcasten berättar Ashley att Isaac kom till världen via en naturlig förlossning hemma, och att värkarbetet tog cirka sex timmar.

– Nu när jag har fött barn, naturligt och känt allt, känner jag att det inte finns något jag inte kan göra. Det finns liksom ingenting som kan få mig att säga ’Åh, det är för svårt. Det kommer jag inte att klara av.’ Jag har trots allt genomgått en sex timmar lång förlossning, säger Ashley i Pretty Big Deal.

Hon förklarar vidare att anledningen till att hon valde att föda hemma var för att hon inte tycker om sjukhus, och att de ger henne ångest.

I podcast-serien visar paret även upp Isaac Menelik Giovanni Ervin för första gången. Här kan du titta på klippet:

Foto: TT

Läs mer: 

Ashley Graham har blivit mamma – delar lyckan på Instagram

Supermodellen Ashley Graham hyllas för nakna gravidbilden

Ashley Graham i stor intervju och på omslaget av ELLE