Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

ASAP Rockys första ord efter bebisens ankomst

31 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Rihanna och ASAP Rocky
Strax efter födseln av sitt och Rihannas barn öppnar ASAP Rocky upp om vilket typ av pappa han vill bli, och hur han hoppas att lillen blir.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var i slutet av januari i år som vi fick veta att artistparet Rihanna och ASAP Rocky väntade barn. De lät då en fotograf ta bilder på dem och Rihannas stora mage som stack fram ur hennes uppknäppta jacka.

Hon berättade senare i en intervju med Vouge

– Jag vet inte när jag har ägglossning eller något sånt där skit. Vi hade bara kul. Och så plötsligt var strecket bara där på testet. Sen var jag hos barnmorskan morgonen därpå och resan var igång, berättade hon i tidningen.

ASAP Rockys förhoppningar om föräldraskapet med Rihanna

Nyligen rapporterade bland andra TMZ att barnet kommit och att det är en son som artisterna blivit föräldrar till. Enligt sajten föddes barnet den 13 maj i Los Angeles, men någon bekräftelse från föräldrarna har inte kommit än så länge.

Rihanna har hyllats rejält för sin gravidstil.
Robyn ”Rihanna” Fenty, har hyllats rejält för sin gravidstil.

Däremot har ASAP Rocky pratat om föräldraskap i en ny intervju med Dazed, och där får han frågan om vilken typ av pappa han tror och hoppas att han kommer att vara.

Annons

– Jag kommer alltid påminna mina barn om att de aldrig får tappa sin fantasi, inte ens som vuxna, vad som än händer. Jag älskar faktiskt att titta på tecknat – jag har sett typ Teletubbies, Blås gåta, Yo Gabba Gabba, Greta gris och Baby shark, säger han.

Så vill ASAP Rocky att hans barn ska bli

ASAP Rocky, eller Rakim Mayers som han egentligen heter, fortsätter:

– Jag hoppas att jag kan uppfostra öppensinnade barn. Inte folk som diskriminerar. Och jag försöker inte att beskriva ett helgon, men realistiskt sett vill jag bara ha ett coolt barn som har coola föräldrar.

I november 2020 blev det känt att artistkollegorna börjat dejta. De hade då känt varandra som vänner under flera års tid. De samarbetade första gånger redan år 2012 på en remix av Rihannas låt Cockiness (Love It), och året därefter hängde han med som förband på hennes turné Diamonds World Tour. De bekräftade romansen förra året.

Foto: TT

Se också: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Se också: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons