Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Här bär Ariana Grande den ikoniska regnbågsklänningen från 13 snart 30

11 nov, 2021 
AvEmma Castman
Jenna Rink i 13 snart 30
Minns du Jenna Rinks färgstarka klänning i 13 snart 30? Nu har Ariana Grande återskapat den ikoniska looken – och likheterna är slående!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Ariana Grande du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

Ariana Grande älskar att klä sig nostalgiskt. Vi tänker till exempel på musikvideon till Thank U, Next där hon återskapar stilar från några av 00-talets mest populära filmer.

Och nu är det dags är igen! Under inspelningen av The Vocie, där Ari sitter i juryn, bar hon nämligen en look som många känner igen – den ikoniska regnbågsrandiga klänningen från kultfilmen 13 snart 30.

Klänningen i fråga är den som Jenna Rink (spelad av Jennifer Garner) bar på festen som hennes jobb arrangerade, och där hon oväntat valde att bryta den stela stämningen genom att kicka igång dansgolvet till låten Thriller. Minns du?

Annons

Från Versaces vårkollektion 2003

Klänningen var en del av Versaces vårkollektion 2003, och när Ariana Grande la upp en bild på sin look på Instagram passade hon på att tacka modehuset och Donatella Versace som troligtvis har hjälpt henne att återskapa det ikoniska modeögonblicket från tidigt 00-tal.

Förutom att tacka Donatella och Versace, visade Ariana Grande även upp en mer detaljrik bild på sin look, och då kunde man se att hon inte bara inspirerats av Jennas klänning utan hela rollkaraktärens stil. Från den skimrande ögonskuggan och de glansiga läpparna till den spretiga håruppsättning och de pärlbeklädda örhängena.

Annons
Ariana Grande i klänningen från 13 snart 30
Ariana Grande eller Jenna Rink? Visst är likheterna slående!

Foto: TT

Se också: 7 kändisars drömjobb innan de blev kändaBrand logo
Se också: 7 kändisars drömjobb innan de blev kända

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons