Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Ariana Grande har klippt av sig håret – visar nya frisyren

01 jul, 2021 
AvElin Jonsson
ariana grande
Wow, vilket klipp!
Inför sommaren valde Ariana Grande att kapa av sig hästsvansen, spana in hennes nya kortare frisyr här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 saker om Ariana Grande du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

Artisten Ariana Grande avslutade våren med ett vackert bröllop tillsammans med Dalton Gomez, och nu kickar hon igång sommaren med en annan stor förändring! Denna gång handlar det dock inte om en stor romantisk förändring, utan hela hennes look.

Ariana Grande skippar sin signaturlook

Ariana Grande har kapat av håret, och hennes signatur ponytail är numera ett minne blott. Nu rockar stjärnan en läcker lob, vilket hon visar upp på sina sociala medier. Det är inte första gången sångaren kapar av sin frilla, back in 2018 kapade hon också av håret. Dock tog det inte lång tid innan hon återgick till sin signaturlook, troligtvis med hjälp av lite extensions.

Annons

Ariana Grande om sin episka hästsvans

ariana grande i svartvitt, med håret innan det klipptes av.
Bye, bye ponytail!

Ariana Grande har tidigare berättat om ”hennes hästsvans evolution genom åren” i en intervju med magasinet The Fader.

– Min hästsvans har gått igenom en rad förändringar genom åren, och det är jag stolt över, berättade hon samtidigt som hon drog en liknelse till Secret Angels på catwalken.

– Jag menar, vad är en Victorias Secret Angel-modell utan sina vingar. Alltså det är ju fortfarande hon utan vingarna, men när dom är på – så är det typ ”Ohh, jag fattar, hon är en ängel, slog hon fast.

Annons

Ariana Grande visar sällan upp sina naturliga lockar

Egentligen har Ariana Grande naturliga lockar i sitt hår, men allt som oftast får vi se henne i plattat hår. I höstas berättade hon att hennes kärlek Gomez älskar hennes naturliga hår, och att när hon inte har fixat håret – känner sig mer privat.

– Mitt riktiga hår, som förövrigt är väldigt stort, lockigt, och vågigt är typ som... Jag vet inte. Det är så få som fått se det. Det är gulligt, och det påminner om mig som barn. Och vem jag är typ privat. Men det är ju det här också. Jag har ju min hästsvans typ hela tiden, men lockarna visar jag sällan upp.

Ariana Grandes nya korta frisyr.
Ariana Grandes nya korta frisyr.

Foto: TT/Instagram

TV: Se 5 kändisars hårfärger genom tidernaBrand logo
TV: Se 5 kändisars hårfärger genom tiderna

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons