Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Ariana Grande har förlovat sig med Dalton Gomez – här är allt vi vet

21 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
Ariana Grande har förlovat sig med Dalton Gomez – se den otroliga ringen
Ariana Grande har fått en ring på sitt finger! Artisten och Dalton Gomez har förlovat sig, och på Instagram får vi ta del av både kärlek och en otrolig förlovningsring.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Ariana Grande du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

Under gårdagen delade Ariana Grande, 27, med sig av den stora lyckan – hon och Dalton Gomez, 25, har förlovat sig! På Instagram kunde vi se en lycklig Ariana som i ett inlägg med flera kärleksfulla bilder bland annat visade upp en ring på vänster ringfinger.

”För alltid och lite till”, skrev hon i inlägget.

ARIANA GRANDES FÖRLOVNINGSRING

Efter mindre än ett års dejtande gick Dalton Gomez ner på knä och frågade om de skulle tillbringa resten av livet ihop. Och så klart, med en noga utvald ring.

Nej, ringen går inte av för hackor. Den har en stor diamant, och en pärla där till. På hela två bilder får vi se den fina ringen, och vi antar att Ariana är nöjd.

Vem är Ariana Grandes fästman Dalton Gomez?

Vi vet sedan tidigare inte särskilt mycket om Arianas älskling Dalton Gomez. Fansen noterade honom först när han dök upp i bakgrunden på Ariana Grandes Instagram stories, när artisten befann sig i karantän. Hon försökte dölja hans ansikte, men det gick nog allt att se att det var Dalton som höll henne sällskap.

Annons

I maj, när musikvideon till Stuck with U släpptes, såg vi honom igen. I videon syns både fans och kända vänner som dansar i sitt hem, och vid ett tillfälle ser vi Ariana och Dalton som dansar i hennes sovrum.

Hur Dalton och Ariana träffades är oklart, men de har en del gemensamma vänner. Dalton har några kända vänner, som Miley Cyrus. På hans Instagram finns det ett inlägg föreställande honom själv och en grupp vänner, och där ibland finns även Miley.

Men själv sysslar han inte med artisteri eller andra kända saker. Han jobbar som mäklare och säljer lyxiga lyor i Los Angeles. Och kanske var det han som sålde huset till Ariana, det var hur som helst företaget som han jobbar på som stod för försäljningen.

Och nej, han är inte Selena Gomez bror.

Se den fina förlovningsringen

Foto: TT

LÄS MER:

Här är årets mest spelade låtar och artister på Spotify

13 grymma låtar om girl power – den ultimata spellistan

Kändisarnas förlovningsringar – 9 annorlunda ringar att inspireras av!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons