Årets mest gillade bilder på Instagram 2019

Selena Gomez är populär på Instagram

Kylie Jenner, Selena Gomez, Jennifer Aniston – och ett ägg. Här är en titt på årets mest gillade bilder på Instagram 2019.
23 december, 2019

När 2019 rundas av summerar vi ett år på Instagram präglat av Kylie Jenner. Kanske inte så konstigt med en följarskara på över 154 miljoner användare. Medan hon själv bara följer futtiga 132 konton.

Hela fyra av tio poster på listan över årets mest gillade bilder på Instagram är Kylie Jenners.

10. Kylie Jenners dotter Stormi på snowboard

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Inte ens två år fyllda står hon stadigt på brädan. Urgulliga bilden på Kylie Jenners dotter Stormi Webster på en snowboard kvalar in på listan.

9. Kylie Jenners födelsedagshälsning till Travis Scott

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kylie Jenner postade en fin hyllning till dåvarande partnern Travis Scott på hans födelsedag i april. Paret har nu gått skilda vägar och Kylie Jenner ryktas dejta artisten Drake.

8. Kylie Jenner inför premiären av filmen Avengers: Endgame

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Travis Scott som Ironman, Kylie Jenner som Captain Marvel och Stormi Webster som Thor! Följarna älskade när hela familjen klädde ut sig till sina favoritkaraktärer ur Marvels superhjältefilmer.

7. Kylie Jenners avklädda Playboy-hint

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I september delade Kylie Jenner denna inte helt diskreta hint om sin kommande medverkan i Playboy.

6. Selena Gomez på semester i Italien

Sångerskan Selena Gomez har otroliga 164 miljoner följare på Instagram. Att stjärnan valt att semestra i Italien och där bjöd på en vacker bild med anspelningar på filmregissören Fellini gick hem.

5. Selena Gomez firar bästa vännens förlovning

Mer semesterfeeling vs Selena. Genom en serie avslappnade bilder i bikini firar sångerskan att hennes bästa vän ska gifta sig.

4. Dwayne The Rock Johnsons bröllopsbild

Efter tio år tillsammans slog skådespelaren Dwayne Johnson till och gifte sig med flickvännen Lauren Hashian. Parets vackra bröllopsbilder från Hawaii fick följarna att jubla och kasta sig över likesymbolen.

3. Jennifer Anistons första inlägg på Instagram

Hollywoodstjärnan Jennifer Aniston skapade nyligen ett konto på Instagram. Och hennes första post nästan välte internet. Som ett första inlägg publicerade hon en bild på sig själv och de övriga medlemmarna i tv-serien Vänner, följt av texten:

”Och nu är vi vänner på Instragram också. Hej Instagram”.

Sedan det första inlägget 16 oktober har stjärnans följarskara växt till över 22 miljoner användare.

2. Världens mest hållbara post – någonsin

Ett inlägg på tema hållbarhet lyckades leta in på den absoluta toppen. Men nådde inte hela vägen fram. Klädföretaget tentree som riktat in sig på ekovänliga plagg fick Instagrams användare att engagera sig i budskapet.

Företaget gick ut med att de skulle plantera träd i relation till antalet likes. Om fler än fem miljoner gillade posten lovade man plantera 500 000 träd.

1. Ägget

En bild på Kylie Jenners dotter Stormi var länge den mest gillade bilden på Instagram. Något som det märkliga kontot @world_record_egg ville ändra på. Med uppmaningen ”Låt oss sätta ett nytt världsrekord och få den mest gillade bilden på Instagram, så slår vi det nuvarande rekordet som ägs av Kylie Jenner (18 miljoner likes).”

Och visst lyckades man. I skrivande stund är bilden på ägget uppe i över 54 miljoner likes.

Källa: Planet radio

Läs mer:

Kvinnorna som tjänat mest på Instagram 2019

Selenas oväntade kärleksbesked – avslöjar detaljer om sin drömpartner

Jennifer Aniston avslöjar: Vänner-gänget kan återförenas