Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Är Euphoria-stjärnorna Zendaya och Jacob Elordi ihop?

05 feb, 2020 
AvMalin Ny
Zendaya och Jacob Elordi
Euphoria-stjärnorna Zendaya och Jacob Elordi har ryktats vara ett par ända sedan HBO-serien hade premiär i juni 2019. I måndags eldade de på ryktena ytterligare efter att ha setts kyssa varandra i New York.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I flera månader har det florerat rykten om att sångerskan och skådespelerskan Zendaya och kollegan Jacob Elordi är ett par. Duon spelar mot varandra i HBO-serien Euphoria som handlar om en grupp studenter som utforskar livet och allt vad det kan innebära – bland annat kärlek och sex, droger och sexualitet.

Zendaya spelar 17-åriga Rue Bennett som försöker bli fri från sitt missbruk och Elordi spelar sportkillen Nate Jacobs.

Euphoria-gänget på premiären av serien.
Euphoria-gänget på premiären av serien.

Kysste varandra i New York

Ända sedan premiären i juni förra året har det spekulerats i att de är mer än vänner. Bland annat ska paret ha åkt på semestrar till Australien och Grekland, och i måndags syntes de umgås på tu man hand i New York. På bilderna syns Elordi kyssa Zendaya (klicka här för att se), och det är svårt att undgå att paret verkar trivas väldigt bra tillsammans. Senare på kvällen fångades de även på bild när de åt tillsammans på restaurangen Skylight Modern och festade på Soho House.

Annons

Tidigare har Elordi kopplats samman med sin motspelerska i The Kissing Booth, Joey King, och Zendaya har ryktats ha en relation med sin motspelare i Spider man, Tom Holland.

Zendaya och Jacob Elordi syntes i New York.
Zendaya och Jacob Elordi syntes i New York.
Jacob Elordi och Zendaya umgicks på tu man hand i New York.
Jacob Elordi och Zendaya umgicks på tu man hand i New York.
Jacob Elordi och Zendaya pussas
Annons
Jacob Elordi och Zendaya i New York

”Är som en syster”

Skådespelarna har själva varit väldigt tysta om sin relation, men också hyllat varandra i flera intervjuer. Zendaya kallade nyligen Elordi för sin ”bästa vän” på American Australian Association Arts Awards i New York. Samtidigt har Jacob sagt i en intervju att sångerskan är ”som en syster” för honom.

Annons

– Zendaya är en fantastisk kreatör, du vet? Hon är superbra att jobba med. Hon är en fantastisk artist och en väldigt omtänksam person. Men vi är alla väldigt nära. Det finns inte en enda svag länk i den serien. Vi har spenderat så mycket tid ihop och alla är verkligen så bra att jobba med, sa han i en intervju med GQ Australia.

Foto: TT

Läs mer:

Zendaya berättar om sin ångest: ”Jag vill aldrig göra fel”

Zendaya i stor intervju med ELLE: ”Jag vill inte leva i ett fack”

Allt vi vet om Euphoria säsong 2

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons