Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Äntligen – här är trailern till Conversations with friends

13 apr, 2022 
AvLouise Berglund
Conversations with friends
Sally Rooneys debutoman blir tv-serie. Conversations with friends är ett laddat relationsdrama vi ser fram emot att gråta till. Nu är trailern släppt.
Annons
5 filmer som faktiskt är bättre än böckernaBrand logo
5 filmer som faktiskt är bättre än böckerna

Alla som läst Sally Rooneys första bok, Conversations with friends, vet att den är en känsloladdad roman som är som gjord för att bli tv-serie. Hennes andra bok, Normal people, har ju redan gjort succé som tv-serie. Handen upp alla som hulkgrät till kärlekssagan mellan Connell och Marianne.

Och nu har alltså debutromanen fått göra samma resa. Handlingen i Conversations with friends, eller Samtal med vänner, som titeln är på svenska, kretsar kring Frances och Bobbi. De är bästa vänner men också före detta flickvänner. Frances är student och praktikant hos en litterär agent i Dublin. Under en poesikväll träffar hon och Bobbi fotografen Melissa och hennes man, skådisen Nick.

Annons

Det som börjar med en oskyldig flört blir plötsligt ett invecklat relationsdrama där lojaliteterna skiftar. Det hela blir inte bättre av att alla plötsligt bor i ett semesterhus tillsammans... Stela middagar coming up!

De gör rollerna i Conversations with friends

Flera av regissörerna, producenterna och de som skrev avsnitten i Normal people har varit inblandade i arbetet med Conversations with friends.

Casten är relativt liten och huvudrollerna som Frances och Bobbi spelas av nykomlingen Alison Oliver och Sasha Lane (känd från American horror story). Joe Alwyn och Jemima Kirke gör rollerna som paret Nick och Melissa.

Trailern till Conversations with friends

Conversations with friends kommer bestå av totalt 12 avsnitt som är en halvtimme långa. Tv-serien har amerikansk premiär på Hulu den 15 maj 2022.

En första trailer har släppts och trots att den bara är 55 sekunder lång är den packad med blickar som säger mycket. Vi får också se korta scener från semesterhuset där stora delar av dramat utspelar sig. Se den här:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons