Extra biljettsläpp till Håkan Hellström innan jul

19 okt, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Först skulle det bara vara en konsert. Fansen jublade! Sen tog alla biljetter slut och fansen blev sura och det blev en konsert till. Resultat: fansen glada igen! Och nu kommer nyhet nr 3: Fler biljetter kommer att släppas. Fansen? Jätteglada!

I dag meddelar nämligen Live Nation att de kommer att släppa ännu fler biljetter till konserterna både den 4 och 5 juni.

– Vi kommer att kunna släppa fler biljetter till båda konserterna, säger Kristofer Åkesson på Live Nation. Vi har sagt att vi ska göra det innan jul och vi hoppas lite närmare än så till och med. Det kommer bli minst ett biljettsläpp till.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hur många nya biljetter det kommer att bli vill de inte gå ut med.

– Vi ser över produktionen nu och ser över hela planeringen nu för att kunna få fram så många biljetter som möjligt vid ett första släpp innan jul, säger Kristofer Åkesson.

LÄS OCKSÅ: 

Annons