Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Anne Hathaway och Michaela Coel spelar power couple – allt om nya filmen

27 mar, 2023 
AvLouise Berglund
Anne Hathaway och Michaela Coel är castade till samma film! I Mother Mary spelar dem power couple. Här är allt vi vet om den efterlängtade filmen som spelas in i Tyskland.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 saker du vill veta om Anne HathawayBrand logo
8 saker du vill veta om Anne Hathaway

Anne Hathaway och Michaela Coel spelar power couple i en kommande film som fått titeln Mother Mary. Filmen beskrivs som ett episkt popmelodrama där Hathaway spelar en musiker som har en relation med en ikonisk modedesigner (Coel). Kan det vara så att vi är på väg att få en ny Djävulen bär Prada, men med två boss ladies?! Dessutom spelas filmen in i Europa, närmare bestämt i Tyskland.

Bakom filmen ligger A24, det amerikanska produktionsbolaget som har ett otroligt cv när det kommer till film och tv-serier. De ligger till exempel bakom årets stora Oscarsvinnare Everything Everywhere All At Once. Även Uncut gems, Midsommar, Lady bird, Moonlight och HBO:s Euphoria.

Annons

Regissera kommer David Lowery göra. Dessutom kommer ny originalmusik skrivas och produceras av musikern Jack Antonoff och artisten Charli XCX.

Hyllas i sociala medier efter nyheten

Nyheten om den kommande filmen har fått stor uppmärksamhet i sociala medier. Hypen kring Anne Hathaway och Michaela Coel är stor.

Det finns flera som förutspår en klassiker likt Djävulen bär Prada! Och den kommande filmen hyllas redan för sin casting.

Förhoppningsvis blir det många otroliga modemoments.

Ännu finns inget premiärdatum satt för Mother Mary men enligt Deadline ska inspelningarna börja redan i år.

5 serier du inte får missa 2023Brand logo
5 serier du inte får missa 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons