Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Anne Hathaway: ”Ni har kallat mig fel namn hela karriären”

14 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Anne Hathaway avslöjar sitt riktiga namn.
I en lång och purfärsk intervju avslöjar nu skådespelaren Anne Hathaway att hon under hela sin karriär kallats vid fel namn. Och nu önskar hon inget mer än att folk börjar kalla henne vid hennes rätta namn!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Största kändissnackisarna i Hollywood 2020Brand logo
Största kändissnackisarna i Hollywood 2020

Efter en lång intervju med Jimmy Fallon i hans intervjuprogram The Tonight Show avslöjar skådespelaren Anne Hathaway att hon under hela sin karriär, som ter sig så långt bak till 2001, när hon medverkade i filmerna The Princess Diaries (En prinsessas dagbok), hela tiden blivit kallad vid fel namn. Namnet hon föredrar är alltså inte Anne – utan Annie..!

Allt började när Anne... Annie var 14 år

Men låt oss nu ta oss tillbaka, för att förstå hur det kunde gå så fel:

– När jag var 14 år, och stod i akt att spela in en reklamfilm var jag ju tvungen att fixa mitt SAG-kort (Amerikas fackförbund för folk i underhållningsbranschen), säger hon till Jimmy Fallon och fortsätter:

– Och då frågade de vad jag hette...och då verkade Anne som det rätta valet, men det slog mig aldrig att alla då skulle kalla mig Anne i resten av mitt liv, säger Anne som alltså alltid kallats Annie.

När folk kallar henne Anne – tror hon det vankas skäll

Så hennes nära och kära kallar henne alltså Annie, men hennes riktiga tilltalsnamn är ändå Anne, så det finns inga fel per say – förutom att hon såklart är ovan vid att höra sitt namn Anne.

Annons

– Den enda personen som kallar mig Anne är mamma, men det är bara när hon är förbannad på mig. Så när jag går ut i offentligheten och folk ropar mitt namn tror jag att dem ska skälla på mig, säger Anne ”Annie” Hathaway.

Vädjar: ”Sluta kalla mig för Anne”

Men under sin medverkan i intervjuprogrammet med Jimmy Fallon vädjade hon till publiken om att de från och med nu skulle kalla henne Annie!

–Hallå alla! Kalla mig Annie allihopa! Kalla mig Annie, snälla!, bönade och bad hon samtidigt som hon fortsatte att förklara:

– Sanningen är att ingen är bekväm med att kalla mig Anne egentligen, det passar inte mig. Jag är en Annie. Och folk kallar ju mig ”Ms H” och ”Hath”, så jag menar ni får kalla mig vad ni vill – men helst inte Anne.

Foto: TT

LÄS MER:

Anne Hathaway avslöjar namnet på 11-månader gamla sonen

Allt vi vet hittills om En Prinsessas Dagbok 3

9 kändisar som gift sig med sina fans

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons