Anne Hathaway i ny lugg – tar tillbaka sin Djävulen bär Prada-look

Anne Hathaway

Är det Andrea Sachs från Djävulen bär Prada eller skådespelaren Hathaway vi skådar? Nu dyker skådisen upp i en nyklippt lugg och tar oss tillbaka till 2006!
19 januari, 2022

Vi alla har väl varit där, känt sug efter en ny frisyr och tänkt: 'skulle jag passa i lugg?'. Någon som hakat på lugg-trenden är nu Anne Hathaway, 39, som dyker upp i en kortare lugg på flera bilder på Instagram där hon är klädd i Valentino från topp till tå.

TV: 8 saker du vill veta om Anne Hathaway
1:19

Efter reklamen: TV: 8 saker du vill veta om Anne Hathaway

(1:19)

Slå på ljud

Men, det är inte första gången vi eller hon själv ser sig i den här looken. Minns ni vart vi såg den sist? Ja, 2006 när hon axlade rollen som Andrea Sachs i Djävulen bär Prada!

Hennes fans var i alla fall inte sena med att referera till filmen, och kommentarer som ”Andy du ser så chic ut” och ”Du ger oss Andy Sachs 2022” dyker upp i kommentarsfältet till inlägget.

Spår lugg-trend 2022

Redan under våren 2021 dök Anne Hathaway upp i en lugg, men då en längre sådan, som hon matchade med ett svall i ljusare nyanser än nu.

Lugg 2022 är helt rätt, om vi ska lyssna på amerikanska hårstylisten Alex Brown. Han spår att luggen kommer att vara en stark trend under året.

”Vi kommer att se många luggar i olika varianter runt ansiktet, som ger frisyren mer rörelse och textur”, säger han till sajten Allure.

Anne Hathaway i Djävulen bär Prada.

Anne Hathaway i Djävulen bär Prada.

Och vi har redan sett svenska prinsessan Sofia haka på trenden och starta året med en nyklippt lugg!

Vill bli kallad för Annie

Anne Hathaway slog igenom 2001 när hon spelade Mia i En prinsessas dagbok. I en intervju med Jimmy Fallon i hans intervjuprogram The Tonight Show har hon berättat att hon sedan dess kallats för fel namn – i alla fall enligt henne själv.

Hon har i hela sitt liv kallats för Annie, av alla som står henne nära. Det är bara hennes mamma som kallar henne för Anne när hon är arg på henne.

– Sanningen är att ingen är bekväm med att kalla mig Anne egentligen, det passar inte mig. Jag är en Annie. Och folk kallar ju mig ”Ms H” och ”Hath”, så jag menar ni får kalla mig vad ni vill – men helst inte Anne, sa hon intervjun.

Foto: TT

Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår
1:51

Efter reklamen: Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

(1:51)

Slå på ljud