Anna Kendrick och Bill Haders hemliga romans – har varit ihop i ett år

Bill Hader och Anna Kendrick.

TT
Skådespelarna Anna Kendrick och Bill Hader har varit ett par i över ett år nu, det berättar källor för People.
– Hon är väldigt, väldigt lycklig, säger uppgiftslämnaren.
23 januari, 2022

Lustigkurrarna Anna Kendrick (känd från bland annat Pitch perfect, Scott Pilgrim vs the World och Twilight) och Bill Hader (Saturday Night Live, Barry och Trainwreck) verkar ha hittat varandra.

Det menar i alla fall en uppgiftslämnare till nöjestidningen People. Och de har lyckats hålla det hela hemligt i över ett år!

TV: 6 saker du vill veta om Anna Kendrick
1:21

Efter reklamen: TV: 6 saker du vill veta om Anna Kendrick

(1:21)

Slå på ljud

– Anna har träffat Bill i smyg i över ett år. De träffades för flera år sedan, säger källan.

Så höll de romansen hemlig

De spelade båda i julfilmen Noelle från 2019 och kom bra överens. Men det var år efter den filmen spelades in som de började återknyta kontakten, säger källan.

– De är båda väldigt privata av sig, och med pandemin har det varit lätt att hålla tyst om det. De är båda superroliga så de lär få varandra att skratta hela tiden. Hon är väldigt, väldigt lycklig.

Båda skådespelarna har tackat nej till att kommentera uppgifterna om deras romans.

Bill Hader träffade tidigare Rachel Bilson, som spelade Summer i The O.C., men de gjorde slut 2020. Han har också tre barn tillsammans med sin ex-fru, regissören Maggie Carey. Hayley Clementine, 7, Harper, 9, och Hannah Kathryn, 12, heter de.

Anna Kendrick om sitt kärleksliv

Anna Kendrick har tidigare haft ett förhållande med filmregissören Edgar Wright. Hon har också dejtat producenten och filmfotografen Ben Richardson.

– Jag är bara så glad att jag börjar komma fram till vad jag är villig att acceptera från folk i mitt liv, sade Anna Kendrick i en intervju med The Sidney morning herald 2020, när hon skulle promota sin tv-serie Love life.

– Det vi vill visa med serien är att vi lär oss från varje förhållande. Även om våra förhållanden tar slut så behöver det inte betyda att de är helt misslyckade. Folk kommer in i våra liv och man växer och de förändrar dig, och vad du lär dig från dem kan både vara väldigt positivt och det kan vara negativt.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
0:48

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(0:48)

Slå på ljud