Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Angelina Jolies krav på nya partnern – efter uppbrottet från Brad Pitt

12 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Angelina Jolie.
Att Angelina Jolie och Brad Pitt har genomgått ett långt och jobbigt uppbrott har nog inte gått någon förbi.
Nu avslöjar skådespelerskan att hon har en lista på krav som hennes framtida partner måste uppfylla.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Skillsmässofejden mellan Angelina Jolie och Brad Pitt rasar vidare. Det världsberömda paret gjorde slut 2016 efter att ha varit gifta i drygt två år. De träffades som bekant på inspelningen av filmen Mr. and mrs. Smith, och blev ihop 2004.

De har tillsammans sex barn, tre biologiska och tre adopterade. Sonen Maddox adopterades av Angelina Jolie redan innan de träffades, och ett tag efter att hon träffat skådespelare adopterade hon dottern Sahara. Först stod inte Brad Pitt med som pappa, men det kom sedan att ändras och han blev plötsligt tvåbarnspappa. Kort därefter kom deras första gemensamma biologiska barn, dottern Shiloh.

Annons

Det dåvarande paret adopterade också Pax innan de fick tvillingarna Vivienne och Knox.

”Har varit ensam väldigt länge”

Sedan uppbrottet har de legat i en minst sagt infekterad vårdnadstvist om de fem omyndiga barnen. Sonen Maddox har hunnit bli 18 år.

För att undvika en liknande situation i framtiden har Angelina Jolie nu en lista på dealbreakers – och att hon är väldigt kräsen när det kommer till nya partners

– Jag har en förmodligen en väldigt lång lista av ”nej”. Jag har varit ensam väldigt länge nu, säger hon i en intervju med E! news.

Hur listan lyder avslöjar hon dock inte.

Angelina Jolie om kärleken till barnen

Men hon berättar om kärleken till sina barn, och menar att de är väldigt tajta och ser sig själva som en enhet.

– Vi är verkligen ett riktigt team, så jag har väldigt, väldigt mycket tur. Jag är en sådan som alltid oroar sig, men jag oroar mig inte om dem. De är verkligen coola personer, säger den stolta mamman.

Angelina Jolie är nu aktuell med filmen Those who wish me dead som har svensk biopremiär den 14 maj. Senare i år kommer vi också kunna se henne i Marvel-filmen Eternals där hon spelar den mäktiga krigaren Thena. Den förväntas ha premiär i Sverige den 5 november i år.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons