Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Angelina Jolies hårförändring inför nya filmen – är blondin

04 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Angelina Jolie är aktuell med två filmer i år!
Vi är vana att se Angelina Jolie med sitt bruna hår.
Men i den kommande Marvel-filmen Eternals är det en helt annan look vi får se!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nytt innehåll från Netflix att hålla koll på i majBrand logo
Nytt innehåll från Netflix att hålla koll på i maj

I slutet av året är det tänkt att superhjältefilmen Eternals ska ha premiär, både i USA och i Sverige. Ända sedan rollistan släpptes på Comic-con i San Diego 2019 har Marvel-fansen längtat efter att få se de första bilderna från filmen.

För det är en bra samling skådisar som kommer att vara med. Kit Harington (Game of Thrones) kommer till exempel att iklä sig rollen som Dane Whitman, en krigare med ett mytomspunnet svärd (känns det igen?). Salma Hayek (Frida) är också med, som den andliga ledaren Ajak. Och Kumail Nanjiani (Silicon valley) spelar Kingo.

Annons

Fansen lycka efter klippet

Dessutom är Angelina Jolie med, och hon kommer att spela krigaren Thena vars superkraft är att hon kan frammana vapen med hjälp av kosmiska energi.

Nu har fansen fått sin vilja igenom och en liten teaser har släppts. Den återfinns i Marvels video som hyllar filmkonsten och bio och som blickar fram emot sina kommande stora satsningar. I den ser vi också Scarlett Johansson som Black Widdow, vi fåräven veta att Brie Larsons Captain Marvel-uppföljare släpps 2022 och att den nya Spiderman-filmen kommer i december.

Bland annat!

Angelina Jolie som blond

Vi får också veta hur Angelina Jolie kommer att se ut i rollen som Thena – och det är stor förändring mot för hur vi är vana att se henne. Borta är nämligen det bruna håret och istället är hon blond! Hon håller också i ett lysande svärd och ser mer än redo ut att försvara mänskligheten från alla möjliga sorters hot.

Angelina Jolie som krigaren Thena i Eternals.
Angelina Jolie som krigaren Thena i Eternals.

Angelina Jolie är ju också aktuell med filmen Those who wish me dead som ska ha premiär i USA den 14 maj. Där kommer hon dock att vara brunett.

Annons

Eternals är regisserad av Chloé Zhao som ju kammade hem statyetter för både bästa film och bästa regi under den senaste Oscarsgalan för Nomadland.

Filmen väntas ha världspremiär den 5 november i år.

Blonda Angelina Jolie och Salma Hayek i Marvel's 'Eternals'. Eternals. I filmen ser vi bland adnra Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Kit Harington, Gemma Chan, and Barry Keoghan
Vilket svall Jolie!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons