Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Angelina Jolies dotter Shiloh Jolie-Pitts stilresa genom åren

23 nov, 2021 
AvJessica Rådne
angelina jolie och shiloh på röda mattan
Redan som 8-åring rockade Shiloh Jolie-Pitt kort frisyr och kostym på röda mattan. Sedan dess har kändisbarnet fortsatt att inspirera med sina androgyna looks. Här är Shilos stilresa genom åren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

Shiloh Jolie-Pitt är idag 15 år och en stilikon för ungdomar världen över. Tack vare att hennes båda föräldrar är A-listers (Angelina Jolie och Brad Pitt!) finns det gott om tillfällen då Shiloh gått på röda mattan i inspirerande outfits.

Här är Shiloh Jolie-Pitts stilresa från barndom till tonår.

Shiloh Jolie-Pitt bär kostym på röda mattan

Shiloh Jolie-Pitt 2008
Shiloh Jolie-Pitt med pappa Brad 2008.

2 år gammal. Shiloh i pappa Brad Pitts armar under en promenad i Cannes på franska rivieran. Klädd i en vit bomullsklänning.

Annons
Shiloh Jolie-Pitt 2010
Shiloh i gul och beige sommar-outfit 2010.

Som 4-åring bar Shiloh piké och manchesterbyxor när hon anlände med föräldrarna på Narita International Airport i Tokyo, Japan.

Shiloh Jolie-Pitt 2014
Shiloh på röda mattan med bröderna Pax, Maddox och pappa Brad.

Shiloh med brorsorna Pax och Maddox vid pappa Brad Pitts sida under premiären av Unbroken i LA 2014. Nu är hon 8 år och bär precis som sina äldre bröder kavaj, skjorta och slips.

Annons
Shiloh Jolie-Pitt 2015
Shiloh i ledig klädsel på resande fot. Håret håller hon kort.

Shiloh anländer på LAX International Airport i Los Angeles med mamma Angelina. Året är 2015 och 9-åriga Shiloh bär kortbyxor, baseballjacka och gympaskor.

Shiloh Jolie-Pitt 2017
11-åriga Shiloh Jolie-Pitt med tvillingsyskonen Vivienne och Knox, 9.

Shiloh med syskonen Vivienne och Knox på premiären av mamma Angelina Jolies film First The Killed My Father under Toronto International Film Festival 2017. Alla tre bär kostym och vit skjorta.

Annons
Shiloh Jolie-Pitt 2018
Fortsatt kort hår och kostym på den då 12-åriga Shiloh.

2018 går Shiloh med mamma Angelina på The National Board of Review Awards Gala i New York. Bär kostym, och mitella.

Shiloh Jolie-Pitt 2019
Shiloh körde i början på sina tonår vidare på kort hår. Här är hon 13 år.

År 2019 följde Shiloh och storasystern Zahara med mamma Angelina på premiären av Disney-filmen Maleficent. Shiloh bar svart baseballjacka och kort frisyr.

Annons
Shiloh Jolie-Pitt 2021
Shiloh i klänning och uppsatt hår på mamma Angelinas premiär hösten 2021.

Shiloh, Zahara och Angelina vid premiären av Eternals på Rome Film Fest i oktober 2021. Nu har Shiloh hunnit fylla 15 och bär för första gången på många år klänning i publika sammanhang. Håret har vuxit och stylats i en uppsättning. På fötterna bär hon färgglada gympaskor.

Under samma Eternals-turné besökte Angelina Jolie med barn London för premiär. Döttrarna skapade rubriker eftersom de återanvände mammas klänningar. Längst till vänster står Shiloh med en klänning som sytts om efter hennes tycke. Originalet bar Angelina i somras.

Annons
Shiloh Jolie-Pitt 2021
Shiloh och Zahara bär mamma Angelina Jolies klänningar på röda mattan.

Vid ytterligare en Eternals-premiär hösten 2021 bar en Shiloh sin mammas plagg, närmare bestämt en beiga klänning som Angelina syntes i under sommaren. Syrran Zahara bar mammas Elie Saab-klänning från Oscarsgalan 2014.

Shiloh Jolie-Pitt 2021
Shiloh med mamma Angelina under en utekväll i London.

Senare vid samma London-resa gick Shiloh och Angelina på en efterfest. Dottern hade då bytt om till korta svarta shorts, svart t-shirt och skjorta med tryck. På fötterna Converse.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons