Angelina Jolie visar upp blond frisyr – spelar in Marvelfilmen Eternals

Angelina Jolie ny Marvelfilm Eternals

Vi är vana att se Angelina Jolie med brunt hår. Men på nya bilder dyker hon upp med ett blont hårsvall. Anledningen? Hon spelar in den nya Marvelfilmen Eternals!
25 september, 2019

Angelina Jolie ligger inte på latsidan när det kommer till filminspelningar. Snart har uppföljaren till Maleficient premiär i Sverige (16 oktober!) och hon är redan igång med en ny film.

Inspelningen av Marvel-filmen Eternals pågår just nu i England. På de första bilderna från inspelningen syns Angelina Jolie vada ut i en sjö, samtidigt som hon ska sprida ut aska. Hon är klädd i en vit klänning och visar upp ett blont hårsvall! En ny look från Jolie, som vi vanligtvis ser med mörkt hår.

Om det är en peruk eller inte, låter vi vara osagt. Det återstår att se om hon kommer fortsätta sporta sin nya look, även utanför jobbet.

Angelina Jolie i Marvelfilmen Eternals

Angelina Jolie i sin nya frisyr. Foto: TT

Angeline Jolie gör rollen som Thena i Eternals

Filmen Eternals är den senaste satsningen från Marvel cinematic universe och klassas enligt imdb, som en äventyrsfilm/action/drama. Allt annat från Marvel hade varit konstigt med tanke på att det är ett superhjälteuniversum som skapat några av våra favoritsuperhjältar genom tiderna. Till exempel Spider-man, Iron Man och Hulken.

Angelina Jolie gör rollen som karaktären Thena i den kommande filmen, som har amerikansk premiär mot slutet av 2020. Eternals handlar om en grupp odödliga jättegamla varelser som levde på jorden och formade både historia och civilisation.

Angelina Jolie i nya Marvelfilmen Eternals

Angelina Jolie under filminspelningen. Foto: TT

Det här är Thena

Som vanligt finns det inga garantier för hur mycket man kommer välja att följa den serie som ligger till grund för filmen. Men enligt sajten Cinemablend har karaktären Athena en rad superkrafter. Förutom att hon är odödlig kan hon till exempel manipulera energier, teleportera sig, har en inbyggd värmekamera i ögonen, kan telepati och är superstark.

Hon har dessutom en connection med de grekiska gudarna. För att göra en lång historia kort så ingick hon en pakt med guden Zeus där hon skulle agera representant för de grekiska gudarna, eftersom han ville att de antika grekerna skulle veta om sina gudars existens.

Exakt hur filmens handling kommer utspela sig och hur Angelina Jolie kommer att ta sig an sin Marvel-debut återstår att se!

Angelina Jolie i Marvelfilmen Eternals

Inspelningsplatsen (i alla fall en av dem) är i England. Foto: TT

Läs mer:

Angelina Jolie: Det finns inget mer attraktivt än en självständig kvinna

Angelina Jolie om skilsmässan: ”Det har varit en svår tid”

Valkyrie blir Marvels första HBTQ-hjälte (på film)

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: