Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Angelina Jolie slutade regissera på grund av situationen med Brad Pitt

25 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Angelina Jolie har inte regisserat sedan 2017.
Vårdnadstvisten mellan Angelina Jolie och Brad Pitt fortsätter. Nu berättar sexbarnsmamman att hon var tvungen att ge upp regissörsdrömmen på grund av familjesituationen efter deras uppbrott.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Angelina Jolie är nu aktuell med Those who wish me dead som kommer till HBO max i maj.

I den kommande thrillern spelar hon Hannah, en barsk brandman som måste rädda en 12-årige pojke från ett gäng lönnmördare.

Därför slutade Angelina Jolie att regissera

Det här är första gången på länge som Angelina Jolie är med i actionspäckad film där hon också gör stunts. Och det finns en anledning till det – och till varför hon inte regisserat en film på flera år.

– Jag älskar att regissera, men det blev en stor förändring i min familjesituation som gjorde att det inte var möjligt för mig att regissera på några år, säger hon till Entertainment weekly och tillägger:

Annons

– Jag var tvungen att göra kortare jobb och vara hemma mer, så jag gick liksom tillbaka till att göra några skådespelarjobb. Det är verkligen hela sanningen om det hela, säger hon.

Angelina Jolie har tidigare regisserat bland annat First they killed my father, By the sea och Unbroken.

Långdragna vårdnadstvisten

Det var 2016 som Angelina Jolie och Brad Pitt gjorde slut. De har tillsammans sex barn, tre biologiska och resten är adopterade. Sonen Maddox adopterade Angelina Jolie redan innan de träffades, och ett tag efter att hon träffat skådespelare adopterade hon dottern Sahara. Först som ensamstående förälder, men sedan skrev Brad Pitt på pappren och blev tvåbarnspappa. Kort därefter kom deras första gemensamma biologiska barn, dottern Shiloh.

Det dåvarande paret adopterade också Pax och fick sedan tvillingarna Vivienne och Knox.

Men som de flesta vet vid här laget höll inte deras förhållande och sedan de bröt upp har en infekterad vårdnadstvist härjat mellan föräldrarna. De är tekniskt sätt inte skilda än, men är juridisk singlar. De delar fortfarande vårdnaden om fem av barnen, medan Maddox har fyllt 18 år och är myndig.

Hur det hela slutar återstår att se, men det verkar som att fejden kommer att fortsätta ett tag till.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons