Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Angelina Jolie om hur hon uppfostrar sina sex barn

28 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Angelina Jolie med familj.
Sexbarnsmamman Angelina Jolie har fullt upp där hemma.
Nu berättar hon om självtvivlet och hur hon valt att uppfostra sina söner och döttrar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Angelina Jolies stilresa genom årenBrand logo
TV: Angelina Jolies stilresa genom åren

Angelina Jolie är nu högaktuell med nya Marvelfilmen Eternals i vilken hon spelar Thena, en odödlig krigare som med hjälp av kosmisk energi kan skapa vilket vapen hon vill.

När hon inte räddar världen på vita duken har hon händerna fulla med sina sex barn. Det är Maddox, 20, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 15 och tvillingarna Vivienne och Knox, 13 år.

Angelina Jolies fina ord om barnen

I en ny intervju med People berättar hon om hur hon uppfostrar den stora skaran.

Annons
Angelina Jolie och Shiloh Jolie-Pitt.
Angelina Jolie och Shiloh Jolie-Pitt.

– De är riktigt bra personer. Och eftersom de är så många tror jag att de har haft en väldigt stor betydelse för varandra. Det är inte så att jag är chef för allt. Jag är väldigt ärlig med mina barn, och jag är väldigt mänsklig med mina barn, säger skådespelaren.

Hon säger också att hon är nyfiken på alla olika delar av deras personligheter när hon uppfostrar dem och att hon jobbar hårt på att vara stöttande och vill att de ska utveckla alla sina olika sidor.

Annons

– Jag har sex väldigt självständiga människor här hemma. Jag ser fram emot alla olika stadier och känslor och nyfikenheter som de går igenom. Varför skulle jag inte göra det? Det är meningen att vi ska hjälpa dem komma underfund med vilka de är. Och du kan inte komma underfund med det om du inte är involverad och utvecklas med dem, säger Angelina Jolie till People.

Angelina Jolies tvivel på sig själv

Så klart tvivlar hon ibland på sig själv i sitt föräldraskap, som nog de flesta mammor och pappor gör ibland.

– Jag är inte på något sätt en perfekt förälder. Varje dag känner jag mig mer och mer medveten om allt som jag inte gör rätt. Och jag är rätt hård mot mig själv, för jag känner ofta ”Gör jag rätt nu? Sa jag rätt sak?”.

Shiloh, Zahara, Angelina, Vivienne, Maddox och Knox.
Shiloh, Zahara, Angelina, Vivienne, Maddox och Knox.

Angelina Jolie är kvar i en utdragen vårdnadstvist med Brad Pitt om de fem yngsta barnen som ännu inte blivit myndiga. Paret gjorde slut 2016. Jolie adopterade dotter Zahara redan innan de träffades, och ett tag efter att hon träffat Pitt adopterade hon sonen Maddox. Först var hon ensamstående förälder, men sedan adopterade Brad Pitt också barnen. Kort därefter kom deras första gemensamma biologiska barn, dottern Shiloh. De adopterade sedan Pax och fick tvillingarna Vivienne och Knox.

Foto: TT

Se också: Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelarenBrand logo
Se också: Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelaren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons