Angelina Jolie och Jennifer Aniston på Golden Globe

Angelina Jolie ignorerade Jennifer Aniston på Golden Globe 2018

Angelina Jolies och Jennifer Anistons vägar korsades under Golden Globe 2018, och stämningen var minst sagt spänd.
09 januari, 2018

Glöm alla varianter av ”jealous girlfriend”-memen, den här bilden på Dakota Johnson, Angelina Jolie och Jennifer Aniston framkallar såväl rysningar som igenkänning så det står härliga till.

Natten till måndag hölls Golden Globe, och nästan alla kvinnor var iklädda svart i solidaritet med metoo-rörelsen. Men det var inte det enda som skapade spänning på galan. På plats var nämligen både Angelina Jolie och Jennifer Aniston, Brad Pitts två ex-fruar vars vägar korsades för första gången sedan Brangelina skiljdes 2016. De båda stjärnorna har haft en fejd sedan 2005 då Brad Pitt lämnade Aniston för Jolie.

Twitter tog som vanligt ansvar för att uppmärksamma den besvärliga situationen.

Stelt på Golden Globe…

Angelina Jolie och Jennifer Aniston undvek dock varandra framgångsrikt på röda mattan genom att sicksacka förbi varandra, något som uppmärksammades av såväl fans som fotografer. Men förutom det togs den här fenomenala bilden när Jennifer Aniston står på scenen och Angelina Jolie ignorerar henne medan Dakota Johnson iakttar situationen.

Ja, det är högstadiefasoner – och vi hade fullkomligt älskat om Angelina och Jennifer hade slutit fred i solidaritet, om än bara för en kväll. Men nog hade vi också varit Dakota Johnson i den här situationen.

Läs mer:

Här är kvinnorna som valde att bryta den svarta trenden på Golden Globe

Oprah Winfrey höll tacktal på Golden Globe-galan 2018

Han var Angelina Jolies red carpet-dejt på Golden Globe