Därför gjorde Angelica Blick och André Bånghäll slut –innan bröllopet

Efter uppbrottet med Andre, letar nu Angelica Blick akut efter ny bostad.

”Ibland blir livet inte som man tänkt sig”, skriver Angelica Blick när hon berättar att hon och (ex-)fästmannen André Bånghäll valt att göra slut – bara veckor innan det planerade sommarbröllopet.
29 april, 2021
0:38

Efter reklamen: Influencers som visar att starkt är vackert

(0:38)

Slå på ljud

Med ett stundande bröllop runt hörnet berättar nu influencern Angelica Blick att hon och (den numera) ex-fästmannen André Bånghäll nu valt att gå skilda vägar. Angelica Blick medger att paret har haft det tufft under en längre tid och att de nu bottnat i att de måste göra slut.

”Ibland blir livet inte som man tänkt sig”, börjar hon det hjärtskärande inlägget. Hon fortsätter:

”Jag och André är inte längre tillsammans, och mitt hjärta bryts itu när jag skriver den här meningen. Vi har kämpat länge – så som så många gör. Men vi båda känner att vi inte kan fortsätta leva såhär.”

”Vi båda älskar varandra djupt och respekterar varandra fortfarande och det här är inget som någon av oss ville. Men det här är sanningen”, skriver Angelica Blick.

Angelica Blick ber även sina drygt en miljon följare att låta paret få tid att sörja, och önskar inga frågor om privatlivet.

”Nu behöver jag tid till att sörja och att komma upp på fötter igen”, berättar hon vidare.

André Bånghäll om uppbrottet med Angelica

Även André Bånghäll berättar om beslutet att göra slut i ett inlägg på sina sociala medier.

”Ingen vet vad som händer i framtiden men detta är ett gemensamt beslut som var otroligt svårt att ta, men som förhoppningsvis gör oss båda lyckligare och klokare.”, skriver han och fortsätter:

”Jag önskar dig all lycka i framtiden och kommer alltid bära med mig våra fina minnen från dessa nästan sju år.”

Angelica Blick och André skulle gifta sig 2021

Ex-paret som blev tillsammans 2014 hade ett planerat bröllop under 2020, med på grund av pandemin fick man skjuta på planerna till i år 2021 – men nu är då bröllopsplanerna helt skrotade.

”Jag har tänkt berätta det här för er ett tag men har bara inte känt för att dela det och har också tagit vår tid att liksom smälta beslutet och alla känslor gällande det här. Jag och Andre skulle ha gift oss den här sommaren och hade allt planerat och färdigt. Men för några veckor sen tog vi det svåra beslutet att skjuta upp vårt bröllop till nästa år (sommaren 2021) i stället, på grund av allt som pågår i världen gällande corona”, berättade Angelica Blick på Instagram story sommaren 2020.

Angelica Blick letar akut efter boende

Strax efter Angelica Blick avslöjade att de gjort slut – gör hon nu klart att hon letar efter en ny bostad, och även ett medium.

”Letar efter boende i Stockholm omgående... Maxhyra 10.000 kronor”, skriver hon på Instagram-story, och i nästa inlägg eftersöker hon ett professionellt medium.

André Bånghäll, Angelica Blick Fredrik Robertssons födelsedagsfest på Rosendals trädgård, Stockholm, 2019-10-03 (c) Karin Törnblom / TT Kod 2377

Efter sju år tillsammans, och med ett stundande sommarbröllop kände Angelica och André att det inte gick att kämpa mer – och har nu valt att gå skilda vägar.

Foto: Instagram/TT