Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Amy Schumers svar till alla mammaskammare efter kritiken

23 maj, 2019 
AvJenny Grundemark
Amy Schumer med sin nyfödda son Gene i famnen
När komikern och skådespelaren Amy Schumer attackerades av mammaskammare för att ha återvänt till jobbet bara två veckor efter att sonen fötts hade hon förstås en klockren comeback till en lika träffsäker bild:”Skickar kärlek till alla mammor som skammat mig för gårdagens standup”
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Amy Schumer, 37, och maken Chris Fischer, 39, blev föräldrar till lilla Gene Attell i början av maj, bara timmar innan Meghan Markle och prins Harry välkomnade sin son Archie till världen. Något Amy inte var sen att skämta om på Instagram:

”10.55 i går kväll föddes vår kunglige son”

Sedan dess har komikern flitigt delat med sig av sin nya vardag som nybliven mamma. Och de utmaningar man ställs inför. Amy Schumer är känd för sina ärliga skildringar och för sin avslappnade humor.

Annons

Men graviditeten var tuff för Amy, som tvingades ställa in delar av sin turné på grund av sitt extrema illamående. Så när hon väl var tillbaka på scen två veckor efter förlossningen ville hon förstås dela det med sina fans.

Något som hyllades av många men som också mötte en hel del kritik bland Amy Schumers nära nio miljoner följare på Instagram:

”Ursäkta. Vad?! Födde inte du barn för typ 5 minuter sedan?”

”Redan???? Det är sinnessjukt!!! Och omänskligt. Kontrakt eller inte så borde du ha rätt till minst sex veckors mammaledighet.”

Annons

”Men Jesus, Amy. Låt stygnen läka först. Jag ligger fortfarande på soffan och min yngsta är tre år.”

Med glimten i ögat svarade Amy själv på en av de mer stöttande kommentarerna att ”hon alltid velat bli mammaskammad”. Och den tuffa kritiken har tillsynes inte rört komikerstjärnan i ryggen. Snarare tvärtom. I en klockren comeback som postades häromdagen ses hon sitta på en säng med en bröstpump kopplad till vardera bröst med en varm hälsning till alla mammaskammare:

”Skickar kärlek till alla mammor som skammat mig för gårdagens standup”

 

Annons

Och kändiseliten är inte sena att sluta upp bakom Amys sköna kontring. Bland kommentarerna på bilden märks bland andra Selma Blair, Demi Lovato, Debra Messing och Tess Holliday som samtliga hyllar Amy och kallar henne ”gudinna” och ”rockstjärna”.

Kändisarna hyllar Amy Schumer i kommentarer på Instagram

Och vi kan bara hålla med. Humor före hat. Härliga Amy!

Läs mer:

Amy Schumer kraschade Met-galan i mjukisar innan sin förlossning 

Amy Schumer har gift sig – se bilderna här

Amy Schumer tjockhånas efter baddräktsomslaget – hennes svar är allt

Annons