Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Amy Schumer berättar om misslyckade skönhetsingreppet

30 dec, 2021 
AvSaga Pettersson
Amy Schumer
Amy Schumer gjorde ett skönhetsingrepp i ansiktet, och ångrade sig snabbt där efter. Nu berättar hon om ingreppet som hon valt att korrigera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisar som vägrar plastikoperationBrand logo
10 kändisar som vägrar plastikoperation

Amy Schumer har testat ett skönhetsingrepp där resultatet inte alls föll henne i smaken. På Instagram berättar hon nu att hon injicerat fillers i kinderna, en skönhetsbehandling med hyaluronsyra som ger ökad volym åt kinderna.

Men innehållet i kinderna fick inte stanna länge. På en bild visar hon upp sig själv med vit kräm på kinderna, fotad på kliniken som nu hjälpt henne att tömma kinderna på fillers.

”Jag försökte mig på fillers. Det visar sig att jag redan är full. Tack gode gud att du kan lösa upp dem jag såg ut som #maleficent”, skriver Amy refererar till Disneykaraktären Maleficent.

Opererade bort sin livmoder

Bland kommentarerna möts Amy av varma ord från följare som uppskattar hennes ärlighet.

Annons

Och det är inte direkt första gången som Amys ärlighet möts av kärlek från följarskaran. Så sent som i september gick stjärnan ut och berättade att hon tagit bort sin livmoder. Det efter att hon i flera år lidit av sjukdomen endometrios, precis som många av hennes följare också gör.

– Läkaren hittade endometrios på trettio ställen som de avlägsnade. De plockade ut min livmoder för att sjukdomen hade attackerat den. Det var massa, massa blod i min livmoder, sa Amy Schumer då i ett videoklipp direkt från sjukhussängen dagen efter operationen.

Hon förklarade också att hon kände sig öm, men att hon redan kände sig mer fylld av energi än tidigare.

Demonstrerade mot abortlagen

I samband med att Texas nya abortlag klubbades igenom under hösten 2021 var Amy Schumer en av alla tusentals kvinnor som demonstrerade för kvinnors rätt att själva bestämma om, hur och när de skaffar barn. Hon närvarande tillsammans med vännen Jennifer Lawrence, och på Instagram skrev Amy:

”Jag har ingen livmoder och hon är gravid, men vi är ändå här ute”.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons