Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

9 dejtingtips av Amy Schumer

22 jul, 2015 
AvNina Campioni
Detta är Amy Schumers bästa dejtingtips.
Vi är fullkomligt kära i Amy Schumer, vi älskar hennes smartness, hennes humor, hennes stil och hennes styrka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Då hennes nya film Trainwreck är baserad på egna dejting-erfarenheter delar hon nu med sig av sina bästa dejtingtips för smarta och roliga kvinnor som vet vad de vill!

1. Känn till dina styrkor och svagheter

– Jag är svinbra på dejting då jag är väldigt rolig i nya förhållanden, jag lägger ner hela mitt hjärta och själ i det och jag är spontan och impulsiv. Jag gillar att resa iväg tillsammans. Jag är också snabb på att ha sex i ett nytt förhållande, det är inget att hålla på. Därför är jag rolig att dejta. Men sen är jag också dålig eftersom jag är feg, blir lätt rädd och springer iväg. Det är inte så bra.

2. Dejta aldrig en kompis

– Jag brukar dejta mina vänner, alltså typ folk som jag redan är rätt nära. Men sen är det rätt svårt att dejta någon man redan är nära, det är helt enkelt inte smart, tror jag.

3. Skippa online-dejting

– Jag har aldrig gjort det. Har aldrig varit på en internetdejt. Jag vet inte, det känns som att det är så lätt att bli avvisad, jag tycker det verkar läskigt.

Annons

4. Våga visa vad du vill

– Jag gillar blyga killar, jag gillar att vara den pushiga. I alla fall i början. I sovrummet får de gärna vara den som styr men jag vill gärna vara den som inleder kontakten.

Få det bästa av ELLEs värld – anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

5. Du kommer växa ur din ”bad boy”-fas

– Jag tror att det var när jag fyllde 30 år som jag började växa ur min bad boy-fas. Jag kände bara att ”det här är inte bra för någon”. Men det är roligt i början dock!

6. Det finns en del solklara deal breakers

– För nära sin mamma, att vara en narcissist, att vara känslig med mat eller att inte gilla att gå ner på en. Dessa saker är definitiva deal breakers för mig!

7. När du vet att det inte kommer funka – gör slut

– Jag brukar i vanliga fall hålla mig kvar längre än nödvändigt, man vill se hur det går och om man kan lösa det. Men, när jag väl vet och har tagit beslutet – då är jag borta direkt!

8. MEN – du måste berätta varför det inte funkar

– Även om jag bara går ut med en kille en gång och vet att det inte funkar så känner jag att killar behöver svar! Om en kille inte vill träffa mig igen så går inte jag runt och tänker ”Vad gjorde jag för fel” – jag tänker direkt ”Ok, bye bye”. Men killar behöver svar då deras egon är mycket känsligare. Så om en kille efterfrågar svar så var tydlig. Var dock beredd på att killen kommer bli superdefensiv och arg, så du kan ändå inte vinna. Men du har i alla fall varit rak och ärlig.

Annons

9. Det är inte alltid bara män som bryter hjärtan

– När jag blev 30 blev jag mer känslig, jag upptäckte också att det finns en missuppfattning att män sårar kvinnor men att kvinnor inte sårar män. Jag insåg att jag sårat en del människor i min väg och jag ville inte göra det mer.

Livsråden från Amy Schumer är tagna från en intervju med komikern hos In Style Magazine.

Läs mer:

20 tecken på att du är en Tinder-missbrukare

Varje kvinna har rätt till en orgasm!

12 saker att göra på dejten –  och alla är helt gratis >

Få det bästa av ELLEs värld – anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons