Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Amy Deasismonts nya serie med Alexander Abdallah från Snabba cash

29 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Thunder in my heart av Amy.
I nya dramakomedin Thunder in my heart som är skapad och skriven av Amy Deasismont – kommer vi även få se det numera välbekanta (och fagra) ansiktet av Alexander Abdallah (Snabba cash) i en av huvudrollerna. Här är allt vi vet om nya serien, och spana in trailern här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 misstag i serier som du kanske inte settBrand logo
5 misstag i serier som du kanske inte sett

I Amy Deasismonts nya dramakomedi Thunder in my heart kommer vi få följa ett tajt kompisgäng som precis klivit över 20-årsstrecket tillsammans, och allt vad det innebär. Serien har premiär söndag 23 maj och alla åtta avsnitt kommer släppas samtidigt på streamingsajten Viaplay.

Amy Deasismont har arbetat med serien i 6 år!

– Det känns jättestort att Thunder in my heart äntligen ska släppas efter snart sex års arbete. Det har varit en lång resa och det känns nästintill overkligt att vi är så nära premiär. Jag känner mig jättestolt över att ha fått jobba med ett helt team av otroligt kreativa människor som haft stor kärlek till våra karaktärer och historien. Nu ser jag jättemycket framemot att alla som vill ska få dyka in i den världen vi tillsammans har skapat, säger Amy Deasismont i ett pressmeddelande.

Annons

Julia Lyskova Juhlin gör sin skådisdebut

I huvudrollerna ser vi inte bara skaparen själv, Amy Deasismont – utan även Daddy Issues-podcastaren Julia Lyskova Juhlin – som nu gör sin skådespelardebut! De två damerna får sällskap av Snabba cash och Älska mig-skådisen Alexander Abdallah, som varit minst sagt taggad på nya jobbet.

Snabba cash-Alexander Abdallah är taggad

– Det har varit superkul och intressant att få tolka min karaktär Sam. Rollen är något helt annat mot vad jag har spelat innan. När jag läste manuset första gången så var jag fast. Amy har verkligen lagt ner tid och kärlek på denna serie och jag längtar till att få se slutresultatet, säger Alexander Abdallah i pressmeddelandet.

I huvudrollerna ser vi skaparen av serien Amy Deasismont tillsammans med skådespelardebutanten Julia Lyskova Juhlin (Podden Daddy Issues) och den kritikerrosade skådespelaren Alexander Abdallah (Snabba Cash, Älska mig).
Thunder in my heart har premiär söndag 23 maj.

I övriga roller av Thunder in my heart kommer vi bland andra också få se skådespelarveteranerna Gustaf Hammarsten (Bruno, Tillsammans) och Helen Sjöholm (Så som i himmelen) samt Max Ulveson (Dancing Queens, Solsidan) och Malin Persson (Vår tid är nu).

Spana in trailern till Thunder in my heart här!

Foto: TT/Instagram/Nordic Entertainment Group

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons