Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Amy Deasismont om att jobba ihop med pojkvännen Charlie Gustafsson

24 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Amy Deasismont om att jobba ihop med pojkvännen Charlie Gustafsson i framtiden
Efter sex års slit blev Amy Deasismont äntligen klar med sitt arbete i nya serien Thunder in my heart. Nu öppnar hon upp om stödet från pojkvännen Charlie Gustafsson under processen och om tankarna inför att en dag jobba tillsammans med sin kära sambo.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Intervju: Amy Deasismont om Thunder in my heart – och stödet från CharlieBrand logo
Intervju: Amy Deasismont om Thunder in my heart – och stödet från Charlie

I helgen hade Amy Deasismonts egna serie Thunder in my heart premiär på streamingsajten Viaplay. Med serien gör hon sin debut som manusförfattare, och efter sex års arbete blev den äntligen klar.

– Det har varit en lång resa och det känns nästintill overkligt att vi är så nära premiär. Jag känner mig jättestolt över att ha fått jobba med ett helt team av otroligt kreativa människor som haft stor kärlek till våra karaktärer och historien. Nu ser jag jättemycket fram emot att alla som vill ska få dyka in i den världen vi tillsammans har skapat, berättade Amy Deasismont i ett pressmeddelande strax innan premiären den 23 maj.

Annons

Amy Deasismont om Charlies stöd under arbetet

Amy Deasismont började skriva på manuset hösten 2015, och under det första året visade hon inte det för någon, berättar hon för Expressen. Under åren har manuset genomgått flera omarbetningar, och sedan var det dags att sälja in serien till produktionsbolag och kanaler. Något som var lättare sagt än gjort, eftersom den delen av arbetet tog längre tid än vad Amy beräknat. Men en konstant stöttepelare under den här perioden var såklart hennes kärlek, sambo och pojkvän – Vår tid är nu-skådisen Charlie Gustafsson.

– Han har så klart läst alla möjliga versioner av manuset. Vi har levt tillsammans i sex år och jag har skrivit på det här under lång tid, så självklart har han betytt supermycket. Han är ett jättestort stöd för mig i allt jag gör. Det har varit underbart att kunna få stöd när beslut ska tas och kunna bolla saker, säger Amy Deasismont i Expressen och fortsätter:

Annons

– Vi stöttar varandra jättemycket. Vi är ju ärliga mot varandra så klart med vad vi tycker och så. Men vi gör vår egen grej också, även om vi jobbar i samma bransch har vi ju inte jobbat ihop.

Amy Deasismont om att jobba med Charlie

När Expressen frågan Amy Deasismont om hon skulle kunna tänka sig att jobba tillsammans med sin Charlie, svarar hon:

– Jag vet inte. Jag tror att vi skulle ha jättekul om vi jobbade ihop, men vi har väl alltid tänkt... Det är svårt att svara på, det beror på vad det är. Men vi ses ju så mycket annars ändå (skratt). Nej, men det är klart att det hade varit jätteroligt, men det är ingenting som måste ske, vi får se om det blir så, säger hon.

De skådespelar i Thunder in my heart

I huvudrollerna ser vi inte bara skaparen själv, Amy Deasismont – utan även Daddy Issues-podcastaren Julia Lyskova Juhlin – som nu gör sin skådespelardebut! De två damerna får sällskap av Snabba cash- och Älska mig-skådisen Alexander Abdallah. I övriga roller av Thunder in my heart kommer vi bland andra också få se skådespelarveteranerna Gustaf Hammarsten (Bruno, Tillsammans) och Helen Sjöholm (Så som i himmelen) samt Max Ulveson (Dancing Queens, Solsidan) och Malin Persson (Vår tid är nu).

Amt och Charlie på gala 2020.
Amy Deasismont och Charlie Gustafsson QX-Galan på Cirkus i Stockholm i fjol.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons