America Ferreras bebislycka – har blivit mamma för andra gången

America Ferrera på Oscarsgalan 2020

Ugly Betty-stjärnan America Ferrera har blivit mamma för andra gången. I ett nytt inlägg på Instagram delar hon med sig av bebislyckan – med en uppmaning till sina följare.
11 maj, 2020

I slutet av december förra året avslöjade Ugly Betty– och Systrar i jeans-skådisen America Ferrera att hon och maken Ryan Piers Williams väntar sitt andra barn tillsammans. Nyheten släpptes på Instagram, då America Ferrera publicerade en bild på sig själv och maken samt deras snart två år gamla son, Sebastian.

Till inlägget skrev hon:

”Välkomnar baby nr 2 år 2020! Gott nytt år från vårt vilda och växande gäng”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Nu, fem månader senare, har parets bebis äntligen kommit till världen. Under söndagen la America Ferrera upp ett nytt inlägg på Instagram där hon delar med sig av familjelyckan och avslöjar flickans namn:

”Lucia Marisol Williams kom till oss 4 maj för att själv kunna ge mig pussar och kramar på Mors dag”, skriver hon.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I inlägget uppmanar skådespelerskan sina följare att man om man tänkt ge Lucia en gåva hellre får skänka en slant till organisationen Yes We Can som stöttar invandrade mammor och barn i USA.

I skrivande stund har posten gillats av närmare 80 000 användare, och kommentarsfältet är fyllt med grattishälsningar och hejarop.

Träffade maken på universitetet

America Ferrera och Ryan Piers Williams, som också arbetar som skådespelare, träffades på universitetet när Williams castade Ferrera till en studentfilm.

2010 förlovade sig paret, och 2011 gifte de sig.

– Vi fann varandra direkt på en professionell nivå och det drog oss verkligen till varandra – att vi delade passionen för vad vi gör, sa America Ferrera till People i samband med att parets förlovning offentliggjordes.

2018 fick de sitt första gemensamma barn, en son som de valde att ge namnet Sebastian Piers Williams.

Foto: TT

LÄS MER:

Ashley Grahams ärliga mammabild – efter graviditeten

 

Kenza Zouiten hyllas för de oretuscherade bilderna

Chloë Sevigny har blivit mamma – det här ska bebisen heta