Amanda och Alex Schulman har köpt ny lägenhet

Amanda och Alex Schulman har köpt ny lägenhet

Häromveckan avslöjade Amanda Schulman att hon och maken Alex planerade att sälja sin våning på Östermalm i Stockholm. Nu är det gjort. Paret har dessutom köpt en ny bostad.
19 september, 2017

”Typiskt mig. Vi har bestämt oss för att sälja och nu när jag gör så fint för visningar och allt så är det som jag ska göra slut med min stora kärlek. Har till och med gråtit en skvätt. Går igenom alla minnen här. Barnen som varit bebisar och blivit barn här. Som en jäkla tönt håller jag på. God give me mercy. Hoppas jag håller ihop det ända fram till mål”, skrev Amanda Schulman på Instagram häromveckan.

Alex och Amanda, som bor i en våning på Östermalm i Stockholm med sina tre barn, har nu gjort slag i saken och sålt. Dessutom har de köpt en ny bostad.

”Vi gjorde det! Sålde vår fina lägenhet och köpte en ny! Den är så fin och kommer att bli helt fantastisk!”, skrev Amanda på Instagram under gårdagen.

I samband med försäljning och köp har Amanda Schulman startat ett nytt konto på Instagram – ett särskilt konto med bara inredning. Kontot går under namnet @mandysmansion och Amanda beskriver det på följande sätt:

”Men, jag måste inreda och renovera. Så jag tänkte att mitt inredningsnörderi får ett eget konto som slipper ni andra”.

Kolla in Amandas nya konto här.

Foto IBL/Instagram

Läs mer:

Ska du till Gotland i sommar? Då måste du kolla i Hannah och Amandas guide!

Amanda Schulman fick åka akut till sjukhus : ”Helt sinnessjukt”

Dolda kopplingen mellan Meghan Markles och Amanda Schulmans bröllopsklänningar