Amanda Schulman nobbar Alex namnförslag på nya babyn

Amanda Schulman nobbar Alex namnförslag på nya babyn

Amanda och Alex Schulman har blivit trebarnsföräldrar – men vad sonen ska heta är inte självklart. Nu nobbar Amanda sin makes drömnamn.
29 maj, 2017

Medieprofilerna Amanda och Alex Schulman blev under påsken föräldrar till sitt tredje barn, en liten son. Paret har sedan tidigare döttrarna Charlie, 7, och Frances, 4.

Redan ett par månader innan barnets födsel avslöjade Alex i sin och kollegan Sigge Eklunds podcast Alex & Sigges podcast att barnet ska heta Louie. Men i ett nytt avsnitt av samma podd framgår att barnets namn fortfarande inte är spikat, skriver Hänt.se.

LÄS OCKSÅ: AMANDA SCHULMAN – DET SKA VÅR SON HETA

Louie ska tydligen ha varit Amandas förslag, medan Alex vill att sonen ska heta Diego.

– Vi bråkar lite om det fortfarande. Jag vill ju att han ska heta Diego, det är mitt förslag som blir nedröstat, säger Alex i podden, enligt Hant.se.

Inspirationen bakom namnet är Alex barndomsidol, den argentiska fotbollslegenden Diego Maradona.

LÄS OCKSÅ: HÄR GÖR AMANDA SCHULMAN EN BEYONCÉ

– Jag vill inte bara se det som en homage till honom, men det är klart att det är ju min barndoms stora hjälte, säger han.

Alex inser dock att han kommer att få vika sig – Amanda Schulman tycker att namnet är ”för latinamerikanskt”. Vi gissar att hon kanske inte heller är fullt lika fotbollsfanatisk som sin make…

Källa: Hänt.se

Artikel först publicerad hos: Femina