Amanda Schulman om känslosamma mötet med svenska superskådisen

Amanda Schulman om känslosamma mötet med svenska superskådisen

Amanda Schulman och svenska superskådisen Matias Varela är vänner från förr. De gick i skolan tillsammans och var rejält stökiga – på olika sätt. I podcasten "Fredagspodden" berättar nu Amanda om deras känslosamma möte häromdagen.
26 maj, 2017

Det är det senaste avsnittet av podcasten Fredagspodden som Amanda Schulman, i en diskussion om att träffa gamla bekanta, berättar om sitt möte med sin gamla klasskompis.

– I fredags skulle jag gå ner på stan med vagnen. Då träffade jag  min gamla höstadiekillkompis, vi gick i sjuan till nian tillsammans, berättar Amanda i Fredagspodden.

Hon fortsätter:

LÄS OCKSÅ: AMANDA SCHULMAN – DET SKA VÅR SON HETA

– Och vi var absolut de stökigaste i klassen – på olika sätt. Han var stökig, bråkstaken så att säga, och jag var inte där alls. Det är också stökigt. Så vi hamnade ju i samma obs-klasser hela tiden.

Amanda berättar att hon blev tårögd av mötet och att hon tog tillfället i akt och kramade om Matias och sa ”fan vad bra det gick för dig”.

– Ska jag berätta vem han är?, frågar Amanda och säger sedan:

LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR HANNAHS OCH AMANDAS NYA DRÖMPROJEKT

– Det är Matias Varela som nu har en jättestor roll i Narcos.

Amanda berättar om konversationen med Matias.

– ”Du vet ju hur det var för mig” sa han. För sådana som oss så var inte skolan det bästa. Det var inte så att vi hade någon som såg oss eller förstod oss.

Amanda Schulman har flera gånger berättat om sin jobbiga tid i skolan, för att peppa och inspirera unga som också tragglar med skolan.

Foto IBL