Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Amanda Schulman: "Jag saknar att klä mig i klackar"

24 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
AvJohanna Lejon
Amanda Schulman öppnar upp om graviditeten i en ny intervju. Dessutom pratar hon om de nya gravidbilderna, vikthetsen kring gravida och varför hon "hatar helg".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Amanda Schulman, kreativ chef för Perfect Day Media och designer för Daisy Grace, berättar nu, i en intervju publicerad på Daisy Graces sajt, om de nya kampanjbilderna för den kommande badkollektionen. Dessutom delar hon med sig av känslorna kring sin graviditet. Tillsammans med maken Alex Schulman väntar hon nu sitt tredje barn, en liten pojke. Paret har sedan tidigare barnen Charlie, 7, och Frances, 4, ihop.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Man älskar ju allt som Beyoncé gör! Hon är helt otrolig och fantastisk, vilket gör att vi nu när vi skulle lansera vår nya badkollektion inte kunde låta bli att göra en hommage till Beyoncé i och med den här bilden nu när jag också är gravid. Beyonce hyllar alla kvinnors kroppar och har ju verkligen embreacat sin graviditet, vilket vi vill förmedla med vårt klädmärke Daisy Grace. För oss är det viktigt att alla former och storlekar ska få vara med och bli representerade i media.

Amanda berättar att hon upplever att det finns en vikthets kring gravida.

Annons

– Ja, framförallt är komplimangerna så sjuka! ”Gud, det ser inte ut som att du gått upp så mycket” är en så märklig kommentar. Att gå upp under graviditeten är naturligt såklart och det beror på biologiska faktorer så det är en konstig grej att ens anmärka på. Som att det överhuvudtaget spelar någon roll!

Amanda Schulman talar också om sin stil, under graviditeten.

– Ja, det blir ju ett hinder som heter mage, haha, säger hon och fortsätter:

– Men jag försöker klä mig som vanligt för att det är snyggt när man kombinerar “mage” med snygga kläder, magen blir som en extra härlig detalj. Idag är gravidklädsel-utbudet inte så stort, så det blir knepigt, men jag har ju kunnat klä mig en hel del Daisy Graces kläder, hehe. Jag klär mig i lite större storlekar, kavaj och bor i gravidjeans.

Vad saknar du att klä dig i?

– Ett par väldigt snygga höga klackar! När man är gravid blir man för bekväm och lat som sig bör och man är ju alltid rädd att man ska ramla.

Under gravditeten har Amanda, bland annat i hennes och Hannah Widells podcast Fredagspodden, berättat om hur hon ”hatar helg”.

– Helgen är så starkt förknippad med vänner, god mat och dryck. Nu har jag istället legat på soffan och kollat skräp-tv i sju månader, så måndagen är mycket roligare. Den längtar man ju till.

Hela intervjun finns att läsa hos Daisy Grace.

Foto Daisy Grace

Annons