Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Efter Fredagspodden! Nu startar systrarna ny podcast

15 jan, 2018 
AvLisa Segerson
Nu startar Amanda Schulman och Hannah Widell en ny podd.
I höstas kom nyheten om att Amanda Schulman och Hannah Widell lägger ner populära Fredagspodden. Nu startar systrarna en ny podd – "Hannah & Amanda Report".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

”Hannah & Amanda Report” har sitt startdatum den 16 februari. Den nya podcasten ska vara mer producerad än Fredagspodden och kommer även att ha sin egen tillhörande redaktion.

”Om fredagspodden var inifrån och ut, så är Hannah & Amanda Report utifrån och in. Den stora skillnaden förutom det är att vi inte kommer vara ensamma sittandes i en studio, utan där vi istället ger oss ut och upplever saker, pratar med människor och intervjuar experter inom mode och beauty”, säger Hannah Widell.

Podcasten kommer produceras av Perfect Day Media

”I den nya podden ges en möjlighet att fortsätta kommunikationen med Hannah & Amandas målgrupp men i en kontext fylld av ännu mer lifestyle och inspiration”, säger Therese Nilsson, försäljningschef på Perfect Day Media.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Fredagspodden lades ner efter nästan 6 år. Läs mer om detta här. 

Läs mer:

Så utökar Hannah och Amanda sitt livsstilsuniversum – inspireras av sönerna

Efter rosésuccen- nu kommer Hannah och Amandas bubbel

Hannah och Amanda: Här är våra smultronställen på Gotland 

Annons