Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Älskade du "Svartsjön"? Då kommer serien tillbaka med en ny säsong

13 jun, 2018 
AvJohanna Lejon
Gillade du också "Svartsjön"? Grattis! I höst kommer nämligen "Svartsjön 2", en fristående prequel som utspelar sig tiden före den ödesdigra resan till skidhotellet i Svartsjön.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I den andra säsongen åker överklassonen Johan (Filip Berg) till ett behandlingshem i yttersta skärgården efter att ha dömts för droginnehav. I höst är det premiär för säsong 2 av serien – som bjuder på en stjärnspäckad rollista med flera av Sveriges hetaste skådespelare, däribland Hedda Stiernstedt, Alida Morberg och Bahar Pars.

– Det finns en stark energi i den här berättelsen. Jag är fascinerad av historia generellt, vad som har hänt på platser och hur det påverkar människor långt senare. Det är även sjukt spännande vad som händer i människors psyken när de tvingas ihop i en grupp, inte minst när flera av dem har personliga problem, säger Alida Morberg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Filip Berg spelar återigen Johan Ceder, överklassonen som vill leva upp till sin fars förväntningar, men som samtidigt dragits djupt ned i nattlivets virvlar. För att dölja sina problem för familjen går han med på att åka till ett behandlingshem på ön Kallskär tillsammans med en brokig skara människor från samhällets alla skikt. På Kallskär lär han känna Minnie (Hedda Stiernstedt), en ung mamma som kämpar för att få tillbaka vårdnaden av sitt barn, och Isabelle (Alida Morberg), en ung kvinna med psykiska problem som sökt sig till ön för att hitta sig själv”, skriver TV3 i ett pressmeddelande.

Filip Berg spelar återigen Johan Ceder

Men det är något som inte stämmer på Kallskär. Skärgårdsidyllen fördunklas av mörka hemligheter som verkar sträcka sig tillbaka till världskrigens bittra efterspel – och ännu längre tillbaka. Det visar sig snart att en tidigare gäst har försvunnit spårlöst, men ingen verkar vilja ha svar på vad som hänt. Ju närmare sanningen Minnie kommer desto farligare blir hennes sökande.

Annons

Behandlingshemmet på ön drivs av karismatiske Uno Leijon (André Eriksen). I persongalleriet finns även Vincent (David Nzinga), som försöker lämna ett kriminellt liv bakom sig, Amina (Bahar Pars), en högpresterande mäklare med missbruksproblem, Oscar (David Larsson), som kämpar med sin stängda personlighet, och Gittan (Anja Landgré) vars släkt har ägt ön i över 300 år och som motvilligt har sålt herrgården till Uno.

Svartsjön säsong 2 sänds i 8 avsnitt på TV3 och Viaplay hösten 2018. Säsong 1 av Svartsjön finns på Viafree och Viaplay.

Läs mer:

Lyckobeskedet till alla oss som älskade Svartsjön

Snart kommer Brita Zackaris nya tv-serie! Läs allt om den här

Kakan om nya serien med Lotta Lundgren och Erik Haag

Foto TV3

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons