Allt vi vet om The Hills: New beginnings

Nya The Hills-casten på MTV video music awards 2018

Det börjar dra ihop sig och nu är det inte långt kvar förrän The Hills gör en efterlängtad comeback. Med The Hills: New beginnings får vi åter följa allt drama som utspelar sig bland kullarna i Hollywood. Här är allt vi hittills vet om nya The Hills (och det inkluderar en rockson, flera bebisar och mycket, mycket mer)!
02 maj, 2019

En av höstens peppigaste nyheter för oss realityfans måste ändå ha varit den om att The Hills gör comeback. Den 24 juni 2019 har The Hills: New beginnings efterlängtad premiär. Här är allt vi hittills vet om nya The Hills.

Originalcasten gör comeback i The Hills: New beginnings

Nya The Hills – trailer

Många av originalen är med i nya upplagan av The Hills.

Även om den tidigare huvudpersonen Lauren Conrad inte medverkar på grund av att hon ”är på en annan plats i livet” – och också Kristin Cavallari (Laurens efterträdare och nu kanske mer känd i sin egen realityserie Very Cavallari) samt Lo Bosworth (Laurens kompis) har tackat nej – får vi återuppta bekantskapen med många av de andra originalmedlemmarna.

Huvudpersonerna som medverkar i nya The Hills är Heidi och Spencer Pratt, Stephanie Pratt, Whitney Port, Audrina Patridge, Brody Jenner, Stephanie Pratt, Frankie Delgado, Justin” Bobby” Brescia och Jason Wahler. Men inget drama utan lite nytt blod…

Här är alla nya ansikten i nya The Hills

Ny i The Hills-casten (och definitivt det största namnet av alla newbies) är ingen mindre än Mischa Barton, som blev känd i och med rollen som Marissa Cooper i en annan av 00-talets stora tv-måsten – The O.C.

Mischa barton The Hills

Mischa Barton är ett av de nya ansiktena vi får följa i New beginnings. Foto: Mischa Barton/Instagram

Förutom Mischa Barton kommer vi även få följa Brodys, Frankies och Jasons flickvänner Kaitlynn Carter, Jennifer Delgado och Ashley Wahler, samt 22-åriga modellen Brandon Thomas Lee – Pamela Andersons och Tommy Lees äldsta son, som också är lite känd från Netflix-filmen Sierra Burgess is a loser.

Brandon Thomas Lee, son till Pamela Anderson och Tommy Lee är med i nya The Hills.

Pamela Andersons och Tommy Lees son, Brandon Thomas Lee är både modell, skådis och ny medlem i The Hills.

Andra som ryktas medverka – men som inte blivit bekräftade ännu:

  • Holly Montag – Heidis storasyster, som utöver The Hills bland annat är känd för att ha ersatt Speidi i dokusåpan I’m a celebrity… Get me out of here!.
  • Stacie Hall – bartendern på The Dime som Spencer flirtade med så att Heidi gick i taket, i en av de tidigare säsongerna.
  • Jen Bunney – Lauren Conrads kompis från back in the Laguna Beach-days. De två vännerna bröt dock upp efter att Jen hade en fling med Brody Jenner, trots att LC uttryckt sitt intresse för honom. De är fortfarande inte vänner, men Jen står fortfarande makarna Pratt nära och är gudmor till Heidis och Spencers son Gunner.

Vi får se vilka – om några – av dessa spännande karaktärer gör comeback.

Det här handlar The Hills: New beginnings om

Serien utspelar sig i vanlig ordning i Los Angeles och kommer kretsa kring huvudpersonerna, deras liv, deras respektive, deras barn och vänner. Och om New beginnings ens är det minsta likt ”gamla” The Hills kan vi nog förvänta oss en stor dos drama. Det är ingen hemlighet att de medverkade emellanåt har svårt att hålla sams, on set och off set!

The Hills-bebisarna – och kanske en graviditet

Sedan The Hills lades ner efter sex säsonger 2010 har mycket hänt och flera av showens cast har hunnit yngla av sig. Och självklart kommer bebisarna visas upp i New beginnings. Jasons och Ashleys dotter Delilah, Audrinas dotter Kirra och Speidis son Gunner är bebisarna vi snackar om.

Heidi Montag och Spencer Pratt med sonen Gunner kommer medverka i nya The Hills

The Hills-stjärnorna har blivit vuxna och skaffat familj. Bland annat kommer Speidis son Gunner medverka i New beginnings.

Men kanske att det hinner komma ännu en under den nya säsongens gång..? Under iHeart Radio Jingle Ball i vintras teasade Justin Brescia om att vi kanske kommer få se en graviditet i nya The Hills.

– Det kommer bakas. Jag tror något kommer. Jag tror en graviditet kan komma. Jag kan inte berätta vem, sa han, skriver Perez Hilton.

Justin dementerade snabbt att det handlar om Heidi Montag och Spencer Pratt. Så frågan är nu VEM han snackar om!

Justin Bobby Brescia på Jigle Ball 2018.

The Hills största badboy Justin Brescia sa A, men inte B, under Jingle Ball när han teasade om en ny graviditet.

Då har nya The Hills premiär

Den 24 juni 2019 har The Hills: New beginnings premiär – 13 år efter att den första säsongen sändes. The Hills drog igång 31 maj 2016 och det sista avsnittet sändes 13 juli 2010. Under åren blev The Hills en av MTV:s mest framgångsrika serier.

Bildspecial: The Hills då och nu – så mycket har alla förändrats

Se trailern till The Hills: New beginnings här:

Foto: TT

Läs mer:

Se trailern till nya The Hills – med Mischa Barton

The Hills gör comeback – och Mischa Barton är med!