Allt vi vet om Legally Blonde 3 – och då har den premiär

Legally Blonde 3 har premiär i maj 2022.

Äntligen är det bekräftat – Legally Blonde är tillbaka. Här är allt vi vet om Legally Blonde 3 och då har den premiär.
22 oktober, 2020

Lystring alla Legally Blonde-fans – en tredje film är på intåg och äntligen vet vi när den har premiär. 2001 fick vi möta Elle Woods för allra första gången, den populära California University-eleven som blir dumpad av sin pojkvän för att hon inte är smart nog medan han har planer att plugga juridik vid Harvard Law School och bli politiker. Kort därpå börjar Elle själv på det prestigefyllda universitetet för att visa vad han har gått miste om – och krossa alla stereotyper. Uppföljaren släpptes 2003 och sen dess har fansen otåligt väntat på nummer tre. Nu, 17 år senare, har vi äntligen fått info om att det snart är dags.

Här är allt vi vet om Legally Blonde 3

Redan 2018 gav huvudrollsinnehavaren Reese Witherspoon små hintar om att en tredje film var på gång. Filmen skulle ursprungligen haft premiär 8 maj 2020, men flyttades fram på grund av rådande coronapandemi som försenade inspelningarna kraftigt. I samband med att premiärdatumet flyttades fram avslöjades det att Mindy Kaling och Dan Goor står för manuset. Kaling och Witherspoon är nära vänner privat men har också jobbat tillsammans flera gånger, bland annat i fantasyfilmen A Wrinkle In Time och tv-dramat The Morning Show. Goor är främst känd för de politiska komediserierna Parks & Recreation och hyllade Brooklyn Nine-Nine.

När har legally blonde 3 premiär?

För alla oss som otåligt väntar på den tredje filmen får vi ha lite is i magen. Filmbolaget MGM avslöjade att Legally Blonde 3 har premiär i maj 2022. Just nu är endast Reese Witherspoon bekräftad för den nya filmen, men räkna med att mer detaljer kommer inom kort. Luke Wilson, som spelade pojkvännen Emmett, och Jennifer Coolidge som spelade bästa vännen Paulette, har synts i både film ett och två och vi kan bara hoppas att de dyker upp ännu en gång.

Foto: TT.

Källa: Elite Daily.

LÄS MER:

Reese Witherspoon gör två romantiska komedier för Netflix

Därför ville inte Reese Witherspoon göra comeback i Vänner

30 geniala beslut kvinnor har tagit i filmer