Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Allt vi vet om Lady Gagas pojkvän Michael Polansky

02 mar, 2020 
AvStina Dahlgren
Nya kärleksrykten kring Lady Gaga – syns kyssandes på film
Lady Gaga har äntligen bekräftat relationen med Michael Polansky. Här är allt vi vet om sångerskans nya pojkvän och hur deras relation ser ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lady Gagas kärleksliv förra året var något av en bergochdalbana. Efter att ha spelat mot Bradley Cooper i succéfilmen A star is born gick romansryktena heta. När både Lady Gaga och Bradley Cooper bröt upp från sina tidigare relationer eskalerade ryktesspridningen ytterligare.

Till mångas besvikelse dementerade de båda att det skulle finnas någon form av känslor dem emellan.

– Folk såg kärlek och det är precis vad vi ville att ni skulle se. Det här är en kärlekslåt från en film som handlar om kärlek, sa Lady Gaga i en intervju med Jimmy Kimmel.

Lady Gaga bekräftar relationen med Michael Polansky

Sedan Lady Gaga brutit förlovningen med Christian Carino har hon kopplats ihop med flera män, bland annat med sin ljudtekniker Dan Horton. Den romansen ska bara ha varat i några månader innan det tog slut.

På nyårsafton fångades hon på film när hon och en okänd man kysste varandra i Las Vegas. De lämnade en konsert hand i hand och satte sig tillsammans i en taxi. Enligt sajten TMZ skulle personen på filmen gå under namnet Michael Polansky. När Lady Gaga och samma man dessutom dök upp på Superbowl ihop tog fansen det som ett säkert tecken på att superstjärnan nu hade gått vidare från den brutna förlovningen.

Annons

Det skulle bara dröja några timmar innan Lady Gaga själv bekräftade relationen.

”Vi hade så kul i Miami. Kärlek till alla mina monster och fans, ni är bäst!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Det här vet vi om sångerskans nya pojkvän

Michael Polansky är till vardags är entreprenör och arbetar som investerare, skriver Page six. 42-åringen har studerat på Harvard och driver numera ett institut för cancerimmunterapi.

Det var via hans jobb som han och sångerskan träffades, eller snarare via Michals kollega Sean Parker. När Sean fyllde år i december anordnade han en stor fest i Los Angeles och där ska Lady Gaga och Michael Polansky ha fallit för varandra. Enligt källor ska paret dock ha stött på varandra tidigare genom events och tillställningar anordnade av Sean Parker.

Annons

– Michael är en väldigt smart kille, en väldigt seriös kille, som alltid har varit väldigt lågmäld av sig, säger en källa till Page six.

Så är deras förhållande

Sedan de började dejta i december har allt gått i en rasande takt. De båda blev blixtförälskad och har knappt lämnat varandras sida sedan dess, skriver E online.

– De har varit runt i Los Angeles och tillbringar mycket tid i hennes hus där. Hon tar med honom överallt och de vill inte vara ifrån varandra överhuvudtaget, uppger en källa.

Nu tror många att det ganska så snart blir en debut för Michael Polansky på röda mattan tillsammans med sångerskan. Vi håller ögonen öppna!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: 

Nya kärleksrykten kring Lady Gaga – syns kyssandes på film

Lady Gaga berättar i ny intervju om övergreppen

Lady Gaga i ny storfilm om mordet på Gucci

Annons