Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Allt vi vet om Kylie Jenners dotter Stormis sminkkollektion

20 jan, 2020 
AvMalin Ny
Kylie Jenner och Stormi
Inom kort lanserar Kylie Jenner ännu en sminkkollektion – nämligen The Stormi Collection, som är en serie produkter som är dedikerade till dottern Stormi Webster.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ KYLIE JENNERS LIV?

Allt du behöver veta om Kylie JennerBrand logo
Allt du behöver veta om Kylie Jenner

 

För fem år sedan startade Kylie Jenner sitt sminkbolag – Kylie Cosmetics. Med ett startkapital på cirka 2,4 miljoner kronor lyckades Jenner producera 15 000 läppstift som hon sålde för cirka 300 kronor styck.

Sedan starten 2015 har bolaget vuxit med rekordfart, och i november 2019 kom beskedet att Kylie sålt av en stor del av sitt skönhetsimperium till sminkmärket Coty, som sedan tidigare äger flera varumärken inom parfym och skönhet. Däribland OPI, Rimmel, GHD, Max Factor, Calvin Klein och Dolce & Gabbana.

Realitystjärnan har också lanserat flera framgångsrika samarbeten bakom sig, bland annat med franska Balmain.

Nu avslöjar Kylie Jenner att märkets nästa samarbete kommer att släppas lagom till dottern Stormis födelsedag den 1 februari, då hon fyller 2 år. I ett inlägg på Instagram delar hon även en reklamfilm för sminkkollektionen, där dottern medverkar.

Annons

“Jag tror att jag har väntat på det här ögonblicket ända sedan den dag jag fick reda på att jag var gravid, skriver Jenner i inlägget.

Allt vi vet om The Stormi Collection

The Stormi Collection kommer bland annat bestå av en palett med nio ögonskuggor, flera olika läppkit och puder- och rougepaletter. Skönhetskontot TrendMood har lagt upp bilder på flera av produkterna, som alla bär Stormis namn och är prydda med färgglada fjärilar.

Kylie har också avslöjat att alla produktnamn är inspirerade av dottern. Det finns till och med en ögonskugga som kallas 4:43, den exakta tiden då Stormi föddes!

Foto: TT

Läs mer:

Kylie Jenner gör nytt sminksamarbete – med dottern Stormi

Kylie Jenner tillsammans med dottern Stormi Webster

Nu visar Kylie Jenner upp nya bilder från sin graviditet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons