Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Allt vi vet om Euphoria säsong tre så här långt

01 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Zendaya i Euphoria.
De senaste årens mest omtalade serie, Euphoria, kommer tillbaka med en tredje säsong.
Här är allt vi vet om den!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Otippade detaljer om Euphoria du inte hade en aning omBrand logo
Otippade detaljer om Euphoria du inte hade en aning om

Att HBO:s Euphoria väcker starka känslor hos tittarna går inte att förneka. Enligt Twitter är det nämligen den tv-serie som diskuterats mest på plattformen de senaste två åren. Och inte blev reaktionerna mindre efter det rafflande avslutet på säsong två.

Och det är klart att tittarna var laddade. De hade fått vänta i två år på att säsong två skulle dra igång.

Men i början på 2022 släpptes alltså till sist den efterlängtade andra säsongen av Euphoria. Vi fick se hur Rue återvänder hem igen, samtidigt som hon fortsätter att kämpa med sitt drogmissbruk. Hon träffar Jules och de återfår kontakten. Rue lär också känna en ny en kille som hon tar droger och festar tillsammans med. För att försörja sitt missbruk tar Rue till en inte helt laglig affärsidé.

Annons

Glädjebeskedet för fansen

Lagom till att den andra säsongen släpptes så lät HBO Max meddela att det inte är det sista vi får se av gänget.

”Det här är inte en övning: Euphoria har förlängts med säsong 3”, skriver streamingtjänstens på Twitter.

”Zendaya och resten av skådespelarna i Euphoria har lyft säsong 2 till skyarna, utmanat berättelsens konventioner och former, samtidigt som de behållit dess hjärta. Det är otroligt ärofyllt för oss att jobba tillsammans med detta skickliga, galet talangfulla team. Vi kunde inte vara mer uppspelta över att fortsätta resan med dem i säsong tre”, säger HBO-höjdaren Francesca Orsi i ett pressmeddelande.

Annons

Frågorna kring säsong tre av Euphoria

Men när kommer då den tredje säsongen? Det är inte helt klart än, men vi hoppas och tror att det inte ska dröja lika länge som det tog mellan den första och andra säsongen.

Det var ju på grund av coronapandemin som inspelningarna där drog ut på tiden.

Men ingen officiell information från HBO än, alltså, och det är även tyst när det handlar om vilka skådisar som kommer tillbaka till den tredje säsongen.

Förhoppningsvis (och i nuläget i alla fall troligen) kommer Zendaya, Hunter Schafer, Angus Cloud, Alexa Demie, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Nika King, Storm Reid och Austin Abrams tillbaka, men det är något vi helt enkelt får vänta och se med.

Handlingen är också den oklar, så klart, men vi tittare lämnades ju med en hel del frågor och spänningen är olidlig inför hur de kommer att besvaras när det väl är dags.

Foto: TT

Annons