Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Vem är Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén? Här är allt vi vet

14 jan, 2021 
Allt vi vet om Lamin Holmén, Zara Larssons nya pojkvän
Zara Larsson har bekräftat förhållandet med Lamin Holmén. Här är allt du behöver veta om pojkvännen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"Brand logo
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"

Världsstjärnan Zara Larsson är ständigt aktuell och framgångarna avlöser varandra trots rådande världsläge som onekligen har påverkat nöjesbranschen rejält. 2021 inleddes med ny musik för artisten och den 8 januari släpptes musikvideon till Talk About Love, där Larsson dansar tillsammans med Lamin Holmén. Nu är det bekräftat att duon faktiskt är ett par, men vem är Holmén och vad gör han? ELLE reder ut!

Vem är Lamin Holmén?

Känns Lamin Holmén bekant? Det är inte speciellt konstigt. Utöver det faktum att det har ryktats om att paret dejtat under en längre tid syns Holmén frekvent i olika tv-produktioner. Till vardags är Holmén professionell dansare och har både nationella och internationella uppdrag på sitt CV.

Bekant från Melodifestivalen

Dansaren syntes bland annat på Melodifestivalen 2017 som bakgrundsdansare för Robin Bengtsson på vinnarbidraget I can't go on. Sommaren 2020 är Holmén även med på Allsång på Skansens publikfria sändningar. Dansaren brukar även synas som bakgrundsdansare på Idol och var med på finalen i december 2020.

Annons

Om vi blickar ut internationellt har Holmén bland annat dansat på MTV Europe Music Awards (EMAs). 2017, när musikgalan gick av stapeln i London, var Holmén en av flera bakgrundsdansare för Rita Ora, som även var värd för galan.

Jobbar som modell

Utöver att vara professionell dansare är Lamin Holmén även modell och har kontrakt med modellagenturen Stockholmsgruppen. Holmén har bland annat varit med i reklamfilm för Bianca Ingrossos hypade beautyimperium Caia Cosmetics. I augusti 2018 blev Holmén en av sju ambassadörer för UNIQLO och deras LifeWear-linje i samband med det japanska märkets lansering i Stockholm.

Zara Larsson och Lamin Holmén i Talk About Love.
Zara Larsson och Lamin Holmén syns tillsammans i musikvideon till Larssons Talk About Love. Foto: Youtube.

Vad heter Lamin Holmén på Instagram?

Lamin Holmén är även aktiv på Instagram under namnet laminalexander med drygt 9,400 följare. På Holméns Instagram får du inblickar i både karriär och vardag – självklart med mycket dans i fokus!

Foto: Youtube.

LÄS MER:

Zara Larsson bekräftar: Han är min nya pojkvän

Zara Larsson: "Det här året har varit tufft för mig mentalt"

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons