Allt om Sophie Turners och Joe Jonas bröllop i Las Vegas

Joe Jonas och Sophie Turner gifte sig 1 maj i Las Vegas.

Sophie Turner och Joe Jonas är numera äkta makar. Paret överraskade alla genom att gifta sig i smyg i Las Vegas, bara två timmar efter att de attendat Billboard Music Awards 2019. Läs allt om bröllopet här!
02 maj, 2019

VIDEO: ALLT OM SOPHIE TURNER OCH JOE JONAS RELATION

Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas
Slå på ljud

 

Glöm Nick Jonas och Priyanka Chopras flådiga, påkostade extra allt-bröllop som pågick i dagar. När brorsan Joe Jonas fick sin Sophie Turner den 1 maj var det rena rama motsatsen.

Bara två timmar efter att de två setts tillsammans på Billboard Music Awards 2019 i Las Vegas – där Joe även uppträdde med sitt The Jonas Brothers – knöt de hymens band.

Surprise wedding med Elvis-imitatör i Las Vegas

I amerikanska medier kallas bröllopet för surprise wedding och shotgun wedding, och syftar på att allt hände så snabbt (åtminstone vad vi vet om). I ett klassiskt Vegas-kapell – Chapel L’Amour inuti A Little White Wedding Chapel – skred Game of Thrones-Sansa ner för altaret där Joe väntade tillsammans med en Elvis Presley-imitatör.

Sophie bar en silkestopp med vita byxor och en vit, lång slöja och Joe en grå kostym, vit skjorta och en vit blomma i bröstfickan. Hans outfit matchades med bröderna Nick och Kevin, som självklart var med under ceremonin. Ackompanjerades gjorde de av countrydon Dan + Shay, som uppträdde med låten Speechless.

Diplo instagrammade ceremonin

Flera kändisar som tidigare under kvällen varit på galan satt bland gästerna, bland annat artisten Khalid och Diplo. Och det var via dj:ens Instagram stories som allmänheten först gick en glimt av brudparet och bröllopet.

Under ceremonin bad ”Elvis” Sophie och Joe att hålla varandras händer och se in i varandras ögon innan de avgav sina löften tillsammans.

”Jag lovar dig att jag aldrig kommer lämna dig. Jag kommer älska dig och lita på dig, varje dag i resten av mitt liv. I nöd och lust för alltid”, löd bland annat löftet.

Joe Jonas väntar på Sophie Turner i kapellet.

Joe Jonas bar en grå kostym i kapellet i Las Vegas. Foto: Diplo/Instagram

Sophie Turner gifter sig i Las Vegas, Diplo lade upp på stories.

Diplo filmade bröllopet och lade ut på stories. Foto: Diplo/Instagram

Sophie Turner och Joe Jonas bytte godisringar

Efter att ha avgett sina löften bytte paret ringar. Men det var inte ett par vanliga guldband de satte på varandras fingrar, utan godisringar. När imitatören förklarade dem man och hustru och Joe fick tillåtelse att kyssa bruden applåderade gästerna. Efteråt poserade de framför en rosa Cadillac som stod framför det berömda drive thru-kapellet, som tidigare bland annat vigt kändisar som Bruce Willis och Demi Moore, Frank Sinatra och Mia Farrow, Michael Jordan, Britney Spears samt Judy Garland.

Förlovade sig 2017

Sophie Turner och Joe Jonas började dejta i november 2016, efter att Joe skrivit till henne i ett privat meddelande på Instagram. I oktober 2017 avslöjades det att de var förlovade.

Källa: People, Eonline Foto: TT

Läs mer:

Gift dig i trendig kostym – ELLE listar 9 bröllopsfavoriter

ELLE listar: Här är årets 4 hetaste bröllopstrender