Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas

Sophie Turner och Joe Jonas pa rada mattan

Game of Thrones-skådisen Sophie Turner och Jonas Brothers-stjärnan Joe Jonas är ett av Hollywoods älsklingspar just nu (och vi förstår verkligen varför!). ELLE har listat de finaste stunderna från Jophies relation – från första dejt till giftermål och graviditet!
27 februari, 2020

VIDEO: ALLT OM SOPHIE TURNER OCH JOE JONAS RELATION

Allt om relationen mellan Sophie Turner och Joe Jonas
Slå på ljud

 

Game of Thrones-skådespelerskan Sophie Turner och artisten Joe Jonas blev ett officiellt par i början av 2017 och har sedan dess bland annat hunnit köpa hund, förlova sig och gifta sig två gånger. Men hur träffades dem egentligen och vad var det som fick kärleken att sprudla? Här är en tillbakablick på höjdpunkterna från deras relation.

Så träffades Sophie Turner och Joe Jonas

2016 började paret att dejta, något allmänheten fick nys om under MTV EMAs då både kramar och pussar utbyttes under tillställningen. Trots det bekräftade ingen av dem relationen. Senare valde Sophie själv att berätta hur hon och Joe träffades och som många andra par började även deras kärlekssaga på sociala medier.

Innan de ens träffades i verkligheten följde de varandra på Instagram och hade många gemensamma vänner. En dag skickade Joe ett direktmeddelande till henne och sedan dess har det varit dem två, har Game of Thrones-stjärnan berättat.

Sophie bekräftar relationen

I början av januari 2017 verkade det som att Sophie bekräftade relationen genom att lägga upp en bild på Joe i hennes flöde på Instagram. Han stod lutad på en båt i Miami och rökte en cigarr. Senare i februari kommenterade även Joe en bild på Sophie med en eld-emoji.

Jophie

I juli gick det inte längre att missa kärleken mellan paret och fansen bekräftade detta genom att de gav dem parnamnet Jophie. I en intervju för Marie Claire fnös Sophie när hon hörde talas om namnet men berättade samtidigt att hon var väldigt lycklig med Joe. I en annan intervju under samma månad med The Sunday Times bekräftade hon att hon var i ett förhållande med orden ”jag är i en relation, men det är en mycket privat relation.”

Köper hund

Den 5 september 2017 tog paret ett stort steg i sitt förhållande och adopterade en hundvalp tillsammans, vid namn Porky Basquiat. Det dokumenterades såklart på sociala medier av Sophie där hon la upp en bild på valpen i hennes famn med texten ”meet the newest addition to the krew”.

Sophie och Joe förlovar sig

Den 15 oktober 2017 förlovade sig paret. För att visa världen sin lycka så postade de båda samma bild på Instagram bestående av deras händer där man tydligt ser Sophies ring på fingret. Sophie skrev texten ”I said yes” på sin bild medan Joe skrev ”She said yes”.

Firar jul tillsammans

Julen 2018 tillbringas i England med parets familjer samlade tillsammans. Sophie postade en bild på hela sällskapet vid matbordet och skrev ”Family”.

Sophie och Joe gifter sig – två gånger

Den 2 maj ringde bröllopsklockorna för Hollywoods älsklingspar. Sophie och Joe gifte sig i smyg bara två timmar efter att de gått på Billboard Music Awards 2019. En klassisk ceremoni hölls i det berömda vita bröllopskapellet i Las Vegas av en Elvis-imitatör. Sophie bar en silkestopp, vita byxor och en lång, vit slöja och Joe en grå kostym. Efter sina löften bytte paret ringar med varandra, men inte vilka ringar som helst utan godisringar.

Den 28 juni, månaden efter det första bröllopet, gifte paret sig en andra gång, men denna gång i den franska staden Sarrians. Ceremonin hölls på ett stort slott framför deras nära och kära. Under det andra bröllopet bar Sophie en lång spetsklänning med ärmar och en vit, lång slöja.

Första röda mattan som gifta

Den 7 maj 2019 gjorde paret sin första röda mattan-debut som gifta, och det var inte vilken gala som helst utan MET-galan. Inte nog med att de var gifta så hade de även matchande outfits.

Sophie Turner och Joe Jonas väntar barn

I februari kom nyheten många hade väntat (och hoppats!) på. Enligt uppgifter väntar Jophie sitt första barn, vilket flertalet amerikanska medier skrivit om, även om inte paret själva bekräftat uppgifterna – än!

– Paret håller saker väldigt hemliga men deras vänner och familj är mycket glada för dem. Sophie har definitivt valt kläder att bära på och utanför röda mattan på grund av graviditeten, säger en källa till Justjared.com.

Källa: Cosmopolitan.com, Justjared.com och Brides.com

LÄS MER:

Uppgifter: Sophie Turner och Joe Jonas väntar sitt första barn

Allt om Sophie Turners och Joe Jonas bröllop i Las Vegas