Allt om relationen mellan Hannah Brown och Peter Weber

Allt om relationen mellan Hannah Brown och Peter Weber

Har Hannah Brown fortfarande känslor för Peter Weber och har Peter verkligen kommit över den karismatiska tjejen som fångade (och krossade!) hans hjärta i förra säsongen av The Bachelorette? ELLE reder ut allt vi vet!
07 februari, 2020

Det var många som hoppades och hejade på Hannah Brown och Peter Weber i den förra säsongen av The Bachelorette – men det hela slutade istället i två krossade hjärtan. Sedan dess har många hoppats på en återförening (och ett lyckligt slut!) mellan Peter Weber och Hannah Brown.

Istället har saker och ting bara blivit ÄNNU mer komplicerade sedan Peter Weber blev utvald till året Bachelor i USA och Hannah Brown har medverkat i (och vunnit!) Dancing With The Stars. Men vi har inte gett upp hoppet på Hannah och Peter – inte än i alla fall!

Men har Hannah Brown fortfarande känslor för Peter Weber och har Peter verkligen kommit över den karismatiska tjejen som fångade (och krossade!) hans hjärta? Vi reder ut allt vi vet!

Hur träffades Hannah Brown och Peter Weber?

Det var under Hannah Browns säsong av The Bachelorette vi fick följa relationen mellan svärmorsdrömmen Peter Weber och Hannah Brown. I början av säsongen fanns ingen uppenbar gnistra mellan Hannah och Peter utan det dröjde ända fram till slutet av säsongen innan det fullkomligt blixtrade till. Hörde vi väderkvarn?

Istället utvecklade Hannah Brown känslor för the one man show Luke Parker, ögongodiset Tyler Cameron och musikern Jed Wyatt. Och det var just den kvartetten som blev Hannah Browns sista fyra sista val i den 15:e säsongen av The Bachelorette. Och nej, Hannah Brown gav inte Peter Weber sin sista ros – utan han blev istället vald till året Bachelor i USA.

Relationen mellan Hannah Brown och Peter Weber

I skuggan av den färgstarka trion Luke, Tyler och Jed var det hos Peter Hannah gång på gång fann trygghet och tröst efter att det under hela säsongen varit drama, drama och åter drama kring Hannah och Luke. Men när ÄNTLIGEN Hannah genomskådade Lukes manipulativa och kontrollerande sida fick vår allas svärmorsdröm, aka Pilot Pete, blomstra. Och som han gjorde det!

När det var dags för dejterna som inkluderade fantasy-svitene kom det fram att den fysiska relationen mellan Hannah och Peter nått helt nya nivåer, om vi säger så.

Det hela skedde i en väderkvarn i Grekland och det var inte tal om en gång, utan FYRA, vilket blivit en riktig snackis i USA sedan dess, något Peter tagit med en nypa salt och vill lämna bakom sig.

– Jag förstår att många har pratat om det och jag antar att det är bra att jag inte gjort en stor grej av det. Men jag är så mycket mer än en väderkvarn, och jag är redo att lämna det bakom mig, har Peter sagt i en intervju med Cosmopolitan.

Hannah Brown skickade hem Peter Weber

Trots Hannah fick både en psykisk och fysisk fullträff i Peter Weber valde hon att skicka hem honom när det bara återstod tre personer av programmet. Ett beslut som kom som en chock för den 28-årige piloten.

– Hannah var min största hjärtesorg och den veckan var den tuffaste i mitt liv, har Peter sagt i en intervju med Entertainment Tonight.

När Hannah och Peter återförenades under Men Tell All, avsnittet när hon återigen träffar de män hon skickat hem, fanns det uppenbara känslor kvar. Och det blev inte bättre av att både Peter och hela det amerikanska folket fick bevittna det fullkomliga mörker Hannah fick gå igenom därefter. Jed Wyatt fick Hannahs sista ros och han valde att gå ner på ett knä och fria. Hannah sa ja – men lyckan blev kortvarig.

Efter inspelningen började det nämligen florera rykten i skvallerpressen som hävdade att Jed haft flickvän under hela inspelningen av The Bachelorette – och att hans medverkan endast var i syfte att främja hans musikkarriär. Du kan läsa allt om det HÄR.

Hannah Brown valde Tyler Cameron över Peter

Under det sista avsnittet av The Bachelorette fick vi följa Hannahs känslomässiga förvirring i huruvida hon skulle bryta förlovningen eller inte. Till slut valde hon att göra det och frågade istället ut Tyler Cameron på en dejt, något som sårade Peter Weber ytterligare då han hade hoppats att han skulle fått den frågan.

– Jag blev väldigt sårad när hon valde att fråga Cameron ut på en dejt, men jag gjorde mitt bästa för att inte visa det och istället lägga det bakom mig. Men hade hon frågat hade jag sagt ja och troligtvis även tackat nej till att bli årets Bachelor.

Nya rykten kring Hannah Brown och Peter Weber

Relationen mellan Hannah och Tyler blev även den kortvarig. Efter att Hannah Brown (än en gång!) fick sitt hjärta krossat har det spekulerats kring huruvida Peter och Hannah ska återförenas eller inte. När Peter Weber blev vald till The Bachelor påbörjades snabbt rykten om huruvida Hannah Brown skulle försöka vinna tillbaka Peters hjärta – och dyka upp under Peters säsong av The Bachelor. Spoiler alert: Oh yes, she did! Trots att Peter frågade om Hannah ville stanna kvar valde Hannah att släppa taget om Peter. Igen.

– Jag visste inte om jag ens skulle kunna flytta tillbaka in i huset med allt vad det innebär. Det är ett stort hus med bara två toaletter och massor av tjejer. Det är tufft och jag ville inte behöva handskas med alla tjejer, har Hannah sagt i en intervju med Entertainment Tonight.

Istället valde hon att tacka ja till att vara med i den amerikanska versionen av Let’s Dance, Dancing With the Stars, vilket gjorde det omöjligt att delta.

– Jag ville göra något för mig själv och blicka framåt. Jag ville göra mitt absolut bästa under Dancing With the Stars och jag gå miste om den möjligheten.

Hannah Brown vann Dancing With the Stars tillsammans med sin parter Alan Bersten, men det är tydligt att beslutet att lämna Peter än en gång var tufft.

– Det var tydligt att det fortfarande fanns känslor där, det var väldigt jobbigt, sa hon i samma intervju.

Kommer Hannah Brown tillbaka i slutet av Peters säsong av The Bachelor?

I de två första avsnitten av Peters säsong av The Bachelor fick vi se hur Hannah Brown först kom tillbaka för att lämna pilotvingarna hon fick av Peter under hennes säsong av The Bachelorette men även hur hon kom tillbaka under en gruppdejt. Det upprörde (så klart!) de andra tjejerna på Peters säsong men det var tydligt att det fanns ouppklarade känslor mellan dem.

Trots att Hannah valde att lämna florerar det fortfarande rykten att Hannah och Peter hittat tillbaka till varandra – och att hon kommer komma tillbaka i slutet av årets säsong av The Bachelor, men Hannah dementerar ryktena.

– Om jag dejtar någon just nu, nej!

Vi får helt enkelt se vad det står skrivet i stjärnorna för Hannah och Peter och om de får sitt happily ever after eller inte. Men med tanke på att den här säsongen fortfarande inte är avslöjad lämnar det utrymme för både tvivel – och för vissa: hopp!

The Bachelor sänds på TV4 och Cmore, avsnitten sänds på måndagar i USA men släpps på fredagar i Sverige.

LÄS MER:

Tyler Cameron från The Bachelorette – allt du behöver veta

Vad hände med Jed Wyatt efter The Bachelorette?

Piloten Peter Weber – allt om årets Bachelor i USA

Allt du behöver veta om Bachelor USA säsong 24

Här är skillnaderna mellan svenska och amerikanska Bachelor

Källa: Hollywood Life, Entertainment Tonight, Cosmopolitan.

Foto: ABC