Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Allt om relationen mellan Gigi Hadid och Zayn Malik

07 jun, 2020 
AvEmma Castman
Zayn Malik och Gigi Hadid skrattar tillsammans
Har du koll på när stjärnparet Gigi Hadid och Zayn Malik träffades, eller hur det gick till när de blev ihop? Här är en tidslinje över parets kärleksresa – från dejtingstadiet till i dag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärerBrand logo
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer

I slutet av april kom beskedet om att supermodellen Gigi Hadid och artisten Zayn Malik väntar barn ihop. Nyheten läckte först ut i amerikansk media, men bekräftades kort därefter av Gigi själv.

– Vi önskar så klart att vi hade kunnat få berättat det på våra egna villkor. Men vi är väldigt förväntansfulla och glada, och så klart tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi när hon gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk.

Men hur började egentligen allt? När sågs Gigi Hadid och Zayn Malik tillsammans första gången, och när blev de officiellt ett par? Här är en tidslinje över deras historia:

November 2015

Kort efter att Gigi och Joe Jonas valt att gå skilda vägar började det florera runt rykten om att Gigi och Zayn börjat dejta. Det var på efterfesten till Justin Bieber’s American Music Awards som paret först kopplades samman, och bara ett par dagar senare fångades de på bild när de höll varandra i handen.

Annons

Januari 2016

Gigi fångas på bild på en flygplats i Paris, och där ser man att hon har ett porträtt av Zayn som bakgrundsbild på telefonen. I samma veva intervjuas Zayn i radio, och då säger han att han och Gigi är ”bra vänner”.

Senare samma månad släpper Zayn sin debutsingel som soloartist, och i musikvideon till den gästspelar ingen mindre än Gigi. Därefter blir paret mer öppna med sin relation, och flirtar offentligt på sociala medier.

Februari 2016

När Zayn gästar intervjuprogrammet Zach Sang Show bekräftar han för första gången att han och Gigi är ett par.

April 2016

Gigi och Zayn gör ett fotojobb tillsammans i tidningen Vogue. Bilderna är tagna i Naples, Florida, och på flera av fotografierna syns paret pussas.

Maj 2016

Paret gör entré på MET-galan tillsammans.

Zayn Malik och Gigi Hadid på röda mattan
Året är 2016 och Gigi och Zayn gör sin första officiella entré tillsammans på röda mattan.

Juni 2016

Det börjar spekuleras i om Gigi och Zayn gjort slut, men i en intervju med amerikanska ELLE berättar Gigi att så inte är fallet.

Annons

November 2016

I en intervju med ES Magazine avslöjar Zayn för första gången var han och Gigi träffades – nämligen på en Victoria’s Secret-fest. Kort därefter bjöd Zayn ut Gigi på en dejt, och då besökte paret restaurangen Gemma i New York.

September 2017

Gigi och Zayn är på semester med Gigis mamma, Yolanda Hadid, som delar med sig av parets kärlek på Instagram.

Mars 2018

Återigen börjar det spekuleras i om Gigi och Zayn gjort slut – och denna gång bekräftar paret att så faktiskt är fallet. Det är på Twitter som både Gigi och Zayn delar nyheten om att de valt att gå skilda vägar.

April 2018

Bara en månad efter uppbrottet syns Gigi och Zayn kyssa varandra öppet på en gata i New York. Att de ska vara ett par igenom bekräftas dock inte.

Annons

Maj 2018 till december 2019

Det börjar bli svårt för fansen att hänga med. Ena dagen verkar det som att Gigi och Zayn är tillsammans igen, och nästa dag verkar det som att det är över – för alltid. Under den här tiden kopplades Gigi även samman med The Bachelorette-profilen Tyler Cameron.

Februari 2020

Pausen är över – Gigi och Zayn är åter ett par. Gigi bekräftade relationen på alla hjärtans dag, då hon posta ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

Enligt en källa till sajten E! Online ska de två ha blivit ett par igen precis innan julledigheten i december 2019. ”Hon har alltid älskat honom, och pausen var nödvändig för dem båda, uppgav källan.”

Zayn Malik och Gigi Hadid pussas
Efter många om och men hittade Gigi och Zayn äntligen tillbaka till varandra.

April 2020

Gigi bekräftar bebislyckan i en intervju med Jimmy Fallon. Det är Gigi och Zayn första barn, och bebisen är beräknad till i september.

Foto: TT

Artikelinspiration: Seventeen

LÄS MER:

Gigi Hadid bekräftar – väntar barn med Zayn Malik

Allt om relationen mellan Meghan Markle och Prins Harry

18 kändisars kloka ord om kärlek och relationer

Annons